Bărbat trimis în judecată pentru că a abuzat sexual de o fată...

Bărbat trimis în judecată pentru că a abuzat sexual de o fată de 13 ani. Mărturiile halucinante ale agresorului și ale victimei

0
DISTRIBUIȚI

criminal_justice_jurisprudence

O prietenie cel puțin ciudată ar putea fi pedepsită cu ani grei de pușcărie pentru unul dintre cei implicați. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta l-au trimis în judecată pe Adrian Sabliov, acuzat de săvârșirea unui act sexual cu un minor în formă continuată.


Anchetatorii au stabilit că bărbatul a abuzat-o sexual pe P.C., de 13 ani, în perioada noiembrie – decembrie 2012. Sabliov va fi judecat în stare de libertate.

Sabliov are 24 de ani și a terminat opt clase. Nu a lucrat decât ca zilier. Anul trecut, când s-a îndrăgostit de eleva din clasa a VII-a, a vrut neapărat să o prezinte părinților, care nu au avut nimic de comentat în legătură cu diferența mare de vârstă dintre cei doi. Ei s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după patru ani de prietenie și plimbări au ajuns să întrețină relații sexuale cu regularitate, în casa tânărului. Totul a ieșit la iveală după ce părinții fetei au aflat. A urmat un scandal monstru, în care tatăl minorei a fost agresat de iubitul ei, iar bărbatul i-a făcut plângere la poliție. Junele a fost amendat cu 300 de lei pentru agresiune, însă s-a ales și cu dosar penal pentru coruperea fetiței. El riscă între trei și 10 ani de detenție.

Adrian Sabliov le-a spus anchetatorilor că o iubește nespus pe fată, și la fel spune și ea – că nu poate trăi fără iubitul ei. Fata a fost luată în evidențele Protecției Copilului, însă anchetatorii nu ne-au putut spune dacă urmează un program de terapie. (Georgeta Stanici)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.