Bătăie de joc pe bani publici în apropierea locuinţei primarului Robu –...

Bătăie de joc pe bani publici în apropierea locuinţei primarului Robu – asfaltare la 2 grade FOTO şi VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

asfaltare orion

La doar câteva sute de metri de locuinţa primarului Timişoarei, Nicolae Robu, pe strada Orion din zona Soarelui, muncitorii au asfaltat de zor, astăzi, până seara târziu. Asta chiar dacă afară sunt doar două grade cu plus, iar specialiştii spun că nu se asfaltează sub zece grade Celsius pentru că înseamnă, practic, lucrări de mântuială. Cu toate acestea, angajaţii de la Group DCM au asigurat, puţin după ora 19, în timp ce lucrau la lumina reflectoarelor, că „nu este nicio problemă. Ţine asfaltul că trece cu utilajul peste el şi gata. Nu-i nimic în neregulă”. Chiar şi cu aşa grabă mare, o porţiune de şosea a rămas neasfaltată pentru că muncitorii au rămas fără materie primă. Poliţistul local trimis la faţa locului ca să asigure asfaltatorilor spaţiu de desfăşurare nu a dat niciun pronostic, apărându-se că „eu sunt aici pentru altceva. Nu ştiu cât o să ţină.


Nu este treaba mea”.


8 COMENTARII

  1. suuuuperbe aceste comment-uri de pana acuma……….. „Hai, bre ….” …..sa mai ziceti voi ca timisorenii n-au haz! Tare, „Dorel forever”, m-ai facut sa fac pe mine de ras, motiv pentru care te rog sa-mi accepti pupicul si-atat! Clara, Timisoara

  2. amice edi 80, ia fi si tu mai ecologist nitzel asa, ce dreacului te-a apucat! Tu esti sanatos? Hihihihi, intelegi mesajul meu, la adresa altora, da? Te rog!

  3. in final, vreau sa va spun ca sfidarea a fost, este si va fi mereu la moda, in Timisoara! Acesta este temperamentul timisorenilor si este unul innascut, ca orice temperament! Cei privilegiati, vor fi inotdeauna primii, se stie de cand lumea asta………..

  4. La cateva sute de metri de locuinta lui Robu? Dar de ce nu la 1 km? Sau la 2?
    Mare bandit Robu asta…
    Si puteti sa va spalati pe cap cu specialistii lui peste. Asfaltul se asterne in conditii foarte bune la 2 grade Celsius..

  5. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, a declarat luni, pe santierul din judetul Cluj al Autostrazii Transilvania, ca lucrarile decurg potrivit calendarului si nu se poate turna asfalt decat daca afara temperatura este mai mare de 10 grade Celsius, contrazicandu-l, astfel, pe ministrul Transporturilor Ludovic Orban, anunta NewsIn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.