Beck Corlan, una din tinerele care au comprimat muzica românească în nouă...

Beck Corlan, una din tinerele care au comprimat muzica românească în nouă minute, pregătește un eveniment caritabil și are un videoclip VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

beckcorlan

Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, a revenit cu un videoclip nou şi pregăteşte o inedită acţiune umanitară, în cadrul căreia se vor strânge geci pentru oamenii străzii. „Am vrut neapărat să ofer în perioada aceasta a Sărbătorilor de iarnă ceva care să aducă căldură în inimile oamenilor. “Dancing with my King “ nu este neapărat o colindă, dar vorbeşte clar despre un Rege. Cu toţii sărbătorim de Crăciun naşterea Mântuitorului Isus – Regele. Căldura intră în inimile oamenilor atunci când refrenul descoperă că Regele Acesta nu este genul de Rege care te vrea slujitor şi sclav poruncilor Lui, ci este Acel Rege care te invită la Dans, se coboară la tine, ca să te cunoască, ca să te iubească. Câtă Căldură îmi aduce în inimă acest lucru! Nu am vrut să păstrez ceea ce am descoperit doar pentru mine, ci am vrut să împărtăşesc cu toată lumea sentimentul.


Aşadar am hotărât să facem video-ul în care sa transmitem cât mai bine acest lucru“, ne-a declarat Beck Corlan.

Alături de ea, în videoclipul piesei Dancing with my king, au mai colaborat Ana Huţu, Ana Molnar, Marcelle Poaty-Suoami, Emi Kui, Johnny Kui, Lari Muntean, Daniel Robu şi Lidia Cosmin. Iar, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19, la Fântâna din Piaţa Unirii va avea loc un inedit eveniment caritabil numit Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea, iniţiat de Beck, care îşi propune să strângă geci pentru oamenii străzii. „Este latura practică, în care vrem să aplicăm ceea ce cântăm: Stand up for love! Şi pentru că numai “împreună putem să facem o lume mai bună” am ales ca proiectul să fie unul deschis, unde toţi timişorenii se pot implica în a iubi necondiţionat, iarna aceasta. Strângem Geci pentru Oamenii străzii, pentru că aşa cum îi iubim pe toţi ascultătorii noştri, îi iubim şi pe aceia la care muzica noastră nu a ajuns, şi vrem să fim alături de ei sub altă formă, fiind atenţi la nevoile lor. Iniţiativa aceasta cu Gecile a fost preluată şi de tinerii din Oradea şi alte oraş şi acest fapt m-a bucurat mult“, a mai adăugat Beck Corlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.