Boc: „USL şi-a dat arama pe faţă în 2013, adevărata faţă a...

Boc: „USL şi-a dat arama pe faţă în 2013, adevărata faţă a Uniunii înseamnă impozite şi taxe mărite”

5
DISTRIBUIȚI

Boc 3_resize

Fostul premier Emil Boc consideră că anul 2013 a arătat „adevărata faţă a USL, care înseamnă impozite şi taxe de toate felurile mărite pentru români”, dar şi „distrugerea statului de drept şi a democraţiei”, faţete pe care românii nu le ştiau când au votat USL în decembrie 2012.  Întrebat, astăzi, de jurnalişti, la finalul unei şedinţe a Consiliului Local Cluj-Napoca, în ce mod ar caracteriza anul politic 2013, Emil Boc a spus că „revoluţia bunului simţ se încheie jalnic, lamentabil, de către un USL divizat, care arată faţa monstruoasă pe care o are”, potrivit Mediafax.

„Anul 2013 a arătat adevărata faţă a USL, care înseamnă impozite şi taxe de toate felurile mărite pentru români, de la preţul utilităţilor, la taxe pentru agricultori, dar şi pentru persoane fizice.


Se arată faţa USL în ce priveşte distrugerea statului de drept şi a democraţiei. Aceste două faţete, românii nu le-au cunoscut la USL când au votat în decembrie 2012, nu au ştiut că USL va veni cu proiecte de lege care să legalizeze corupţia în această ţară, dar iată că faţa USL iese la iveală. Cum spune românul, USL şi-a dat arama pe faţă mai devreme decât mulţi se aşteptau. Revoluţia bunului simţ se încheie jalnic, lamentabil, de către un USL divizat, care arată faţa monstruoasă pe care o are”, a spus Boc. Întrebat, în continuare, cum anticipează că va fi anul 2014, fostul prim-ministru a spus că, în opinia sa, anul viitor va fi unul „teribil de greu, cu complicaţii politice majore”.

5 COMENTARII

  1. Da’ Boc nu şi-a dat arama pe faţă când a micşorat cu 25% la veniturile salariale ale bugetarilor şi a mărit TVA de la 19 la 24% ????????
    Ce să credem: că este amnezic sau că este un ticălos nenorocit?

  2. Ma da prostani mai sunteti!!!toate tarile din Europa si-au declarat public iesirea din zona de criza si Romania se afunda fara nicio logica; daca e sa-l ascultam pe „Dottore”care declara ca stam bine :-)) ajungem rau rau,pe vremea cand s-au facut acele taieri evident uitati ca au fost chiuretati revolutionarii de carton,orbii care conduceau scutere si masini,bugetarii cate aduc „plus” valoare economiei,nu uitam criza era mondiala daca era Pontacu la butoane astazi mancati scaieti dragi romanasi,bucurati-va ca a fost un „prost”care electoral si-a asumat dezastrul,acum nu vedem nici guvernare nici asumare dar in schimb vedem circ,prostie,demagogie si manipulare totala,sper sa fiti fericiti in noul an cu totii!!!…

    • Prostanac esti tu ma pretene rosu si negru. Aia care zici tu nu erau bugetari. Bugetarii la care Boc si basitorul au taiat 25% din leafa erau doctori,profesori,invatatori,functionari,aprox. un milion patrusute mii de romani. Sunt convins ca si Boc a inteles tot cat ai inteles si tu ce si cum e cu bugetarii.

  3. Amice ! Te sfatuiesc sa deschizi gura numai in situatie de avarie. Doar, tu sti cat de prost prim ministru ai fost, mai vrei sa afle si altii. Ciocu mic si pasu mare, daca te intreaba cineva cine esti, nu raspunzi ! Iti vezi de ale tale !!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.