Pesedistul Bojin explică de ce nu a fost la Cimitirul Eroilor în...

Pesedistul Bojin explică de ce nu a fost la Cimitirul Eroilor în ziua de doliu a Timişoarei: „Ce faceţi este tendenţios mai mult decât se poate”

0
DISTRIBUIȚI

bojin la psd01

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş s-a supărat pe site-ul PRESSALERT.ro pentru faptul că a scris că nu a participat la ceremonia de ieri din Cimitirul Eroilor, unde au fost comemoraţi cei care au murit în Revoluţia din decembrie 1989. Explicaţia acestuia pentru absenţă – spiritul de echipă.

Întrebat ce eveniment a fost mai important acesta a explicat că „domnişoara, nu cred că e un subiect care trebui discutat. Noi am avut o programare care am stabilit-o, între noi conducerea executivă a judeţului, care am stabilit eu am fost la Catedrală şi la depunerea de coroane la troiţa din Parcul Central, colegul Marian Vasile a fost la Cimitirul Eroilor.


Aşa ne-am împărţit şi colegul Călin Dobra (n-r – vicepreşedinte CJT din partea PSD ). La ora 14 domnul Marian a fost cu coroană din partea consiliului judeţean eu cu domnul Dobra am făcut premierea sportivilor din judeţul Timiş pentu anul 2013. Am fost şi alaltăieri la operă la premierea revoluţionarilor, am fost şi la şedinţa festivă de la primărie, am fost şi la aprinderea de candele am fost şi la spectacolul dat de revoluţionari. Suntem şi acuma împreună. Cred că ceea ce faceţi dumneavoastră este tendenţios mai mult decât se poate. Hai să ne înţelegem, consiliul judeţean e condus de o echipă, nu numai de Titu Bojin, dacă eu mă duceam la toate şi le spuneam la ceilalţi colegi voi nu vă duceţi niciunde, eram într-o postură care nu mi se potriveşte mie. În acest sens am stabilit împreună care unde merge în aşa fel încât să fie şi ei prezenţi să fie şi reprezentat consiliul judeţean”.

Vă reamintim că de la ceremonia de ieri nu a absentat numai Titu Bojin, ci şi primarul Nicolae Robu, ministrul Maria Grapini sau prefectul Eugen Dogariu. În schimb, toţi au trimis reprezentanţi ai instituţiilor. Am încercat să obţinem o explicaţie şi de la primarul Timişoarei Nicolae Robu pentru lipsa de la ceremoniile de la Cimitirul Eroilor în ziua de doliu, dar până la ora redactării acestui material nu am primit nicio poziţie oficială. Prefectul Eugen Dogariu nu a putut fi contactat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.