Cadou de (după) Anul Nou: un concert ”de colinde și nu numai”...

Cadou de (după) Anul Nou: un concert ”de colinde și nu numai” în care publicul este artistul

0
DISTRIBUIȚI

gospel_facebook

Asociaţia Culturală Timișoara Gospel Project le oferă timişorenilor un concert cadou de An Nou. Acesta e programat sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 19.00, la Biserica Reformată-Cetate din Piaţa Maria.  Intrarea este liberă. Și nu numai. Concertul este fără public. Toți participanții sunt invitați să cânte. „Invităm lumea la un concert fără public! Adică e un concert sing-along, la care toţi cântă, nimeni nu e spectator. Fiecare persoană prezentă se poate considera vocalist invitat special şi, cântând cu toţii împreună, se va naşte un cor ad hoc cu sute de voci!”, ne-a declarat Dominic Samuel Fritz, preşedintele Asociaţiei.

Textele necesare vor fi proiectate pe un ecran, ca la karaoke.


Potrivit organizatorilor, repertoriul cuprinde colinde internaţionale şi româneşti, piese gospel şi compoziţii proprii ale lui Dominic Samuel Fritz. Germanul cunoscut ca dirijorul de la Timişoara Gospel Project va cânta solo şi la pian, acompaniat de Petre Ionuţescu la trompetă, Ioan Kui la chitară şi Sergiu Cătană la tobe.

Asociaţia Culturală TGP a obişnuit deja publicul timișorean cu proiecte îndrăzneţe, concerte de gospel pregătite într-o săptămână sau o singură zi, spectacole de senzaţie pe scena Filarmonicii sau concerte pentru un public special, ca de exemplu oamenii fără adăpost de la Azilul de Noapte, deţinuţii de la Penitenciar sau tinerii pacienţi ai Centrului Medical „Cristian Şerban” din Buziaş. Concertul de Anul Nou, fără repetiţii şi „fără public”, unde spectatorii înşişi devin corişti, împinge pariul la extrem. Asociaţia Culturală TGP s-a înfiinţat în 2012 şi promovează valori spirituale şi sociale prin artă.

Foto: Facebook/Timisoara Gospel Project

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.