Campania Adoptă un vinil: „Familia Chiţ – Chiţ în loc de Counterstrike“

Campania Adoptă un vinil: „Familia Chiţ – Chiţ în loc de Counterstrike“

1
DISTRIBUIȚI

vinil

O acţiune inedită adresată melomanilor timişoreni şi nu numai va avea loc în această duminică, de la ora 15.00, la Scârţ Loc Lejer, unde amatorii de suporturi analogice şi toţi curioşii vor avea parte de un eveniment magic, desfăşurat sub sloganul „Adoptă un vinil“. „Fiindcă oraşul nostru care se vrea capitală europeană culturală nu are un magazin de muzică, darămite unul specializat pe viniluri, există tot mai mulţi oameni care întreabă de unde îşi pot lua un pick – up sau un ac. Sau ultimul David Bowie sau primul Survolaj. Nu au de unde. Poate de la târgul din Mall la super – preţ sau de pe internet, unde dai toată alocaţia pe un disc.


Cred că e mişto să se cunoască în primul rând colecţionarii ăia mari şi pe lângă ei să zumzăie şi începătorii care au acasă trei discuri“, ne-a declarat Ovidiu Mihăiţă, principalul organizator al acestui eveniment.

Acţiunea se înscrie în trendul tot mai acut de revenire la suporturile analogice de muzică. În principal unii audiofili consideră ca vinilul are “personalitate”, “căldură”, “definiţie”. Cu toate că aceşti termeni sunt subiectivi şi un inginer nu i-ar putea niciodată măsura, de la o audiţie adevăraţii melomani se aşteaptă să creeze stări şi nu neapărat diagrame şi statistici. „E important să vină şi părinţii care le-ar pune plozilor să asculte seara un <<Familia Chiţ – Chiţ>> sau un <<Prepeleac>> în loc de counterstrike. E important ca discurile să circule, exact ca şi banii. Vrem să creem o acţiune de schimburi de viniluri, din tot ce există, clasic, simfonic, folclor, populară, rock, metal, poveşti, maxi-uri, punk, dj-ală, 7 inch-uri, inclusiv doze, ace şi pick – up – uri“, a mai adăugat Ovidiu Mihăiţă.

1 COMENTARIU

  1. atitudinea nu ar trebui sa fie „familia chit-chit in loc de counterstrike”, asta e o atitudine talibana care in societatea actuala nu aduce nimic.
    sunt pentru familia chit chit SI counterstrike!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.