Ce ambiții de vedete au vicepreședintele CJT Marian Vasile și consilierul județean...

Ce ambiții de vedete au vicepreședintele CJT Marian Vasile și consilierul județean PP-DD Ilie Bertea

4
DISTRIBUIȚI
ilie bertea candidat ppdd
Ilie Bertea vrea mai multă atenție mediatică

Ambiții de vedetă – iată niște calități de care au dat dovadă astăzi consilierii județeni.


Primul a fost vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Marian Vasile, care a cerut „când se filmează plenul consiliului judeţean, aş dori să fiu şi eu în acest cadru. Văd că tot se repetă acest lucru. Văd că sunt aceleaşi trei persoane. De acum înainte aş vrea şi eu să fiu în cadru”.

Brusc, sfera nemulțumirilor s-a extins și la ziarul CJT. Consilierul PP-DD Ilie Bertea a spus că „să ştiţi că şi faţa noastră este fotogenică. Presa să ia aminte că noi existăm şi că nu trebuie să plătim să ajungem în ziare care sunt plătite de consiliul judeţşean. Eu cred că nu este un ziar (n.r – ziarul CJT) personal al USL, este şi al nostru, şi aş vrea să apărem şi noi acolo. Nu pe prima pagină”. Amabil, președintele Titu Bojin i-a liniștit și a promis că la ediția viitoare pe prima pagină a ziarului va fi o poză cu toți aleșii județeni.

4 COMENTARII

  1. Asa nea ILIE, aratale ca tot noi oltenii suntem la putere. Asta ete ,,defectul ” nostru avem piept de OLTENI . Mincatorii de spate sa se abtina.

  2. A trecut mai mult de un an de cand suntem in acest consiliu si presa platita din banii CJ Timis prezinta periodic poze si pagini intregi cu articole si interviuri ale presedintelui si ale unor membrii ai USL……despre opozitie,nu zic nici un cuvant!Nu avem criza de imagine ca slava Domnului,presa libera preia toate amendamentele si nemultumirile noastre si face front comun cu noi pentru indreptarea lucrurilor…..dar nu este normal ca presa platita si de cei peste 10 mii de timisoreni care m-au votat sa faca imagine frumoasa unor alesi din usl iar pe noi sa ne ignore parca nici nu am exista!Aceasta este realitatea……venim cu discursuri clare,coerente,cu propuneri constructive iar ei,stiind cine le plateste slugarnicia le ridica in slavi activitatea ca si cand ar fi numai lapte si miere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.