Ce i-au cerut primarii din Timiș vicepremierului Liviu Dragnea

Ce i-au cerut primarii din Timiș vicepremierului Liviu Dragnea

1
DISTRIBUIȚI

DRAGNEA LA TIMISOARA08_resize

Edilii timișeni nu s-au sfiit să-i ceară vicepremierului Liviu Dragnea un „cadou” înainte de a pleca în vacanța de Crăciun.


Salarii mai mari pentru funcţionarii publici din judeţ – asta a fost principala solicitare pe care primarii din judeţul Timiş i-au făcut-o lui Dragnea, prezent astăzi la Timişoara la o dezbatere pe tema regionalizării. „Vă spun cu sinceritate că această solicitare este nedreptăţită. Am avut în anul 2012 întâlniri şi cu mediul de afaceri. Aceşti reprezentanţi au spus că este necesară o salarizare corectă şi responsabilă a funcţionarilor publici pentru că de nivelul lor de pregătire depinde şi nivelul lor, fiindcă toate firmele private au interacţionat cu sistemul public. Avem format un grup de lucru şi cu ministerul Finaţelor, şi cu cel al Bugetului”, a comentat Dragnea. Vicepremierul se teme totuşi să dea un termen de creştere a lefurilor şi spune că este necesar să identifice sursele pentru ca sistemul să sufere o creştere.

1 COMENTARIU

  1. Primarii nu vor lefuri k nu de a colo castiga . Vor baniii catre primarie ptr . investitii k sa faca tot felul de lucrari de mantuiala cu firmele lor si ale nepotilor sau a grupului de interese din care fac parte k de acolo castiga en gros comisioane babane , ce dracu parca nu stiti . asa k draga dragnea unflai cu bani ptr investitii k s flamanzi saracii. Paaa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.