Ce face Naționalul timișorean cu tinerele talente

Ce face Naționalul timișorean cu tinerele talente

0
DISTRIBUIȚI

Un Romeo si o Julieta banner

Teatrul Naţional din Timișoara încurajează descoperirea de tinere talente,producând spectacole prin care să ofere foarte tinerilor actori şi studenţilor la secţia de actorie a Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii de Vest şansa de a evolua pe o scenă profesionistă şi de a se face remarcaţi.

Ultima premieră pe care Naţionalul timişorean o oferă publicului său în acest an este ”Un Romeo şi o Julieta – Un scandal urban”.  ” E o poveste căreia timpul nu-i poate răpi nimic din prospeţime.


Adaptarea pe care o propun studenţii secţiei de teatru a Facultăţii de muzică din cadrul Universităii de Vest celebrei piese shakespeariene mizează cu precădere pe tinereţea care se aprinde atât de uşor, iubeşte atât de uşor, sacrifică şi se sacrifică atât de uşor”, scrie Codruța Popov, secretarul literar al Teatrului Național Timișoara.

Spectacolul, produs de Teatrul Naţional în cadrul parteneriatului cu Universitatea de Vest, Facultatea de Muzică, departamentul de actorie – artele spectacolului, îi reuneşte, sub coordonarea cunoscutei actriţe timişorene Laura Avarvari – pe tinerii Raul Bastean, Cristina Dumitru, Angelo Duciuc, Raul Lăzărescu, Denis Hertz şi Adrian Cozan, cărora li se adaugă Dorin George Pop (percuţie). Scenografia aparţine Getei Medinski, iar sound design-ul este semnat de Sebastian Hamburger.

Prima reprezentaţie este programată sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 19.00, la Studio „Uţu Strugari”, iar a doua reprezentaţie va avea loc joi, 19 decembrie, de la aceeaşi oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.