Robu le transmite celor care-i contestă deciziile: „Sunt la fel de penibili...

Robu le transmite celor care-i contestă deciziile: „Sunt la fel de penibili ca şi atunci când au protestat în Piaţa Bălcescu sau la palmieri”

2
DISTRIBUIȚI

robu kooo

Primarul Nicolae Robu nu are nicio problemă cu cei care protestează împotriva deciziilor sale. Astăzi, în timpul deplasării pentru o nouă taiere de panglică, edilul şef a menţionat că suspectează că oamenii care au anunţat că vor ieşi duminică în stradă pentru a protesta împotriva transformării Pieţei Unirii în parcare sunt protestatari de meserie. Mai mult, primarul a spus că i se pare curios că sunt mereu aceiaşi oameni care au ceva împotriva deciziilor sale, indiferent că acestea se aplică în domenii precum infrastructura, sportul sau altele. Primarul este convins că oamenii care ies în stradă nu au nicio intenţie bună cu privire la dezvoltarea oraşului, ba mai mult, spune Robu, aceştia se tem că primarul va fi votat la nesfărşit dacă reuşeşte să îşi pună în practică toate proiectele, motiv pentru care încearcă să îl saboteze. Robu a menţionat că nu se va lăsa descurajat de acţiunile din stradă şi că va merge mai departe pe drumul său.

Chiar dacă în microbuzul primăriei edilul a spsu că unii protestatri sunt „reduşi la minte”, ajuns în faţa camerelor de luat vederi acesta a făcut declaraţii fără a folosi cuvinte jignitoare.


Din nou, primarul a ţinut să sublinieze faptul că Piaţa Unirii nu va deveni definitiv parcare, ci că măsura aceasta este una temporară şi precede începerea lucrărilor din zonă, incluse în proiectul de reabilitare a centrului istoric. Cât despre cei care au amplasat cruci de hârtie cu chipul său, în Piaţa Unirii, primarul le-a transmis un singur lucru. „Sunt la fel de penibili ca şi atunci când au protestat în Piaţa Bălcescu sau la palmieri, plus că sunt puţini şi mereu aceiaşi”.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.