Ce proiect de centralizare a datelor bun pentru agricultori a semnat vicepreședintele...

Ce proiect de centralizare a datelor bun pentru agricultori a semnat vicepreședintele Consiliului Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

scris

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a semnat la finele săptămânii trecute, la sediul Ministerului pentru Societatea Informaţională, contractul de finaţare pentru un important proiect pentru judeţul Timiş, intitulat „Sistem integrat pentru taxe, impozite şi registru agricol la nivelul judeţului Timiş”.

„Obiectivul general al proiectului vizează crearea unui sistem de comunicaţii (componente hardware şi software) capabil să optimizeze funcţionarea structurilor organizatorice din administraţia publică locală şi să furnizeze servicii publice on-line către cetăţeni şi mediul de afaceri.


Proiectul va fi implementat la nivelul CJ Timiş şi al unui număr de 15 primării din judeţ”, a declarat Dobra. Valoarea totală a proiectului este de 6.734.100 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 6.599.418 lei. Produsul informatic final va oferi evidenţa şi centralizarea automată a datelor din registrele agricole existente la nivelul primăriilor. La eveniment au luat parte şi miniştrii Eugen Teodorovici şi Dan Nica din de la ministerele Fondurilor Europene şi pentru Societatea Informaţională, alături de premierul Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.