Ce spun fostele prietene și colegii despre fabricantul de bombe Văscuț GALERIE...

Ce spun fostele prietene și colegii despre fabricantul de bombe Văscuț GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI

IMG_9370

”Allah este atotputernic și Mohammad este singurul profet” – asta îi scria pe ”coperta” profilului de Facebook lui Remus Văsuț, cu câteva zile înainte să fie prins în flagrant vânzând două dispozitive explozive improvizate unui investigator al DIICOT. Vă reamintim că tânărul s-a fotografiat, în liceu, purtând o centură care o imita pe cea cu explozivi folosită de sinucigașii Al Qaeda.

Crescut de bunică, după ce părinții au divorțat și mama a plecat să lucreze în străinătate, Remus a fost un adolescent dornic să iasă în față, spun prietenii lui. ”Îi plăceau armele și era pasionat de istorie și chestii legate de nazism. Dar nu ar fi omorât pe nimeni”, e convinsă una din fostele lui iubite. Remus nu a reușit să aibă o relație stabile, de cele mai multe ori fetele nu îl înțelegeau și îl părăseau, mai povestește tânăra.

Fostul său coleg de bancă are numai cuvinte frumoase despre tânărul acuzat de acte de terorism: ”Era un prieten bun, tot timpul era acolo pentru tine dacă aveai nevoie de ajutor”.  În ciuda greutăților din copilărie, Remus a fost premiantul clasei. ”În generală stăteam în aceeași bancă. Tot timpul a fost printre primii în clasă la învățătură. Remus era un adolescent normal”, susține Cristian.

Remus Văsuț a absolvit Grupul Școlar Forestier din Arad și lucra ca artist tatuator în Ghioroc.


Înainte de asta a încercat o scurtă carieră în domeniul bancar, ca agent, la o bancă comercială, dar nu a avut succes. Voia cu dinadinsul să iasă în evidență, astfel că deși purta plete, și-a ras tâmplele, și-a tatuat însemne celtice pe corp și mâini, apoi și-a tăiat limba, precum a reptilelor. ”Eu, acasă, cu o lama Gilette”, s-a lăudat unei  fete care l-a întrebat cum s-a întâmplat. ”A vrut, a văzut, a zis că și el poate. A vrut sa fie mai special.  În America sunt mulți care fac chestia asta și alte lucruri mai ciudate, internetul e plin de exemple”,  mai spune fostul lui coleg de bancă al lui Remus.

 

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.