Ce spune Ioan Cojocari despre ancheta ANI pentru conflict de interese după...

Ce spune Ioan Cojocari despre ancheta ANI pentru conflict de interese după ce primăria a făcut afaceri cu Paula Cojocari

1
DISTRIBUIȚI

cojocari mana

Secretarul Primăriei Timişoara Ioan Cojocari nu este deloc stresat de faptul că ANI îl anchetează pentru conflict penal de interese după ce municipalitatea a încheiat mai multe contracte cu biroul notarial al fiicei sale, Paula Cojocari. Pe marginea subiectului, după ce zile în şir nu a fost de găsit la telefon, acesta a declarat pentru un site local de ştiri că “eu n-am fost sesizat. E treaba lor ce au anunţat, dacă ei încalcă legea – ANI – care spune că e confidenţialitate, ei dau un comunicat vinerea trecută, aţi înroşit telefoanele. Eu nici până în ziua de astăzi nu am primit nimic de la ANI direct. Dosarul e din 2009, mi-a cerut un punct de vedere, i l-am dat.


Dar din 2009 până acum… au dat comunicatul, nu era normal să fiu eu anunţat prima dată şi dup-aia să fi dat comunicatul? Nu mi-au trimis nici acum, i-am sunat şi ieri, i-am sunat şi alaltăieri. Au răspuns, mi-au spus că e pe drum concluzia. Ce-au pus pe site, să-mi spuna unde este data, că e de natură penală, la ce instituţie. Eu oricum nu-mi fac niciun fel de probleme. Nu am greșit cu absolut nimic. Atâtea greşeli să am cât e treaba asta, sunt foarte relaxat, liniştit, mai ales că a fost cercetată penal treaba asta, pe aceeaşi faptă. Era treabă normala”.

Agenţia Naţională de Integritate a confirmat, în urmă cu o săptămână, printr-un comunicat de presă dezvăluirile PRESSALERT.ro din februarie 2010 când am dezvăluit faptul că Primăria Timişoara prin serviciul juridic condus la momentul respectiv de secretarul Ioan Cojocari a încheiat mai multe contracte cu biroul notarial al Paulei Cojocari, fiica lui “nea Jean”.

1 COMENTARIU

  1. Lasati omul in pace! E nevinovat ! Nu a incalcat legea in viata lui ! …cel mai corupt om din municipalitate, un bisnitar securist ordinar tinut in spate de toate structurile, pentru ca imparte parandaratul! Lehamite…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.