Ce spune Robu despre ancheta ANI în cazul secretarului Cojocari, pentru contracte...

Ce spune Robu despre ancheta ANI în cazul secretarului Cojocari, pentru contracte încheiate de primărie cu fiica sa, notarul Paula Cojocari

0
DISTRIBUIȚI
chirila si cojocari02
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Primarul Nicolae Robu nu este interesat de cazul secretarului Primăriei Timișoara Ioan Cojocari care este anchetat de Agenția Națională de Integritate pentru faptul că primăria a încheiat un contract de colaborare cu cabinetul notarial al Paulei Cojocari, fiica secretarului. Întrebat dacă va lua vreo măsură împotriva lui Cojocari, Robu a comentat că deocamdată cunoaște cazul doar din presă, dar știe că este de datoria prefectului Eugen Dogariu să aplice legea dacă în cazul secretarului va exista o sentință.


Mai mult, Robu spune că va verifica și modul de procedură în cazul Cojocari, dar că de vineri seara și până astăzi a fost prins cu alte probleme.

Tot legat de acest subiect, Robu a comentat și că încă de la preluarea funcției de primar a dat o ordonanță care prevede interzicerea înheierii de contracte cu firme ce aparțin rudelor unor persoane din primărie. Totodată, Robu a precizat și că până acum nu au existat controale în primărie cu privire la contractele încheiate, însă că în acest sens va fi începută o acțiune de verificare pentru a vedea dacă actul emis de el a fost pus în aplicare.

Agenţia Naţională de Integritate a confirmat, vineri, printr-un comunicat de presă dezvăluirile PRESSALERT.ro din februarie 2010 când am dezvăluit faptul că Primăria Timişoara prin serviciul juridic condus la momentul respectiv de secretarul Ioan Cojocari a încheiat mai multe contracte cu biroul notarial al Paulei Cojocari, fiica lui “nea Jean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.