Cele trei litere la auzul cărora Bojin s-a făcut foc și pară

Cele trei litere la auzul cărora Bojin s-a făcut foc și pară

1
DISTRIBUIȚI

bojin la psd03

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a arătat cine este şeful instituţiei, astăzi, în plen. Mai exact la votarea unui proiect care cerea ca CJT să contribuie cu 60.000 de lei la realizarea unor pliante în colaborarea cu DGA, consilierul PDL Marius Martinescu l-a atenţionat pe Bojin că ar trebui ca protocolul cu direcţia să fie extins, făcând apel la cazul informatizării CJT, proiect care este cercetat de DNA. Din greşeală, Martinescu l-a atenţionat pe Bojin că a fost chiar şi el la DNA pe această temă. Pe loc, Bojin s-a enervat şi a spus „nu am fost la DNA, nici la procuratură, vreţi să înţelegeţi şi să vă retrageţi cuvântul sau vă iau microfonul în condiţiile în care nu vă retrageţi cuvântul nu am fost pe niciun proiect al CJT la procuratură sau la DNA”.


Somat de mai multe ori de Bojin, Martinescu a executat ordinul şi a spus că „bine, îmi retrag cuvântul vizavi de vizita dumneavoastră, eu susţin că nu este cazul să ne limităm doar la finanţarea cu 60.000 de lei a acestor pliante, ci să trecem la întocmirea unei strategii anti-corupţie avizată de către specialiştii DGA”.

Bojin a admis că nu cunoaşte prevederile. „Noi avem un protocol foarte clar cu DGA, nu am făcut decât să îl prelungim. Probabil că ar trebui să îl citim toti. Să vedem dacă există nişte puncte suplimentare”. Vă reamintim că Titu Bojin a fost audiat ca martor ci la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş pentru a da declaraţii în cazul suspiciunii de evaziune fiscală a firmei Temadi TMB, unde soţia şi fiul său au fost acţionari şi care a avut contact cu Direcţia Apelor Banat. De asemenea, DNA anchetează modul de derulare a unui proiect de informatizare al CJ Timiş, finalizat în mandatul lui Bojin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.