Cine este directorul cheie din Primăria Timişoara căruia Robu i-a cerut, astăzi,...

Cine este directorul cheie din Primăria Timişoara căruia Robu i-a cerut, astăzi, demisia

3
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP-1024x682

Un nou scandal  a izbucnit în plenul Consiliului Local Timişoara după cel provocat de comemorarea revoluţiei din Decembrie 189. Primarul Nicolae Robu i-a cerut demisia directorului Direcţiei Economice Smaranda Haracicu. Cearta a pornit în momentul în care consilierul PSD Andrei Petrişor a atenţionat că grupul PSD are un amendament la buget.


Primarului i-a sărit ţandăra pentru că Haracicu nu i-a adus la cunoştinţă că e nevoie de un amendament. Practic, era vorba despre bani veniţi de la Bucureşti din cote deflacate din TVA şi care trebuiau folosiţi urgent. Astfel s-a cerut ca suma de 365. 165 mii de lei să fie utilizată pentru reabilitarea malurilor Begăi şi 3.727.971 mii de lei să fie alocaţi pentru reabilitarea centrului istoric al Timişoarei.

Deşi Haracicu i-a explicat că şi consilierii au venit târziu cu amendamentele, Robu a urlat că „este încă o dovadă a competenţei dumneavoastră. Nu mă mir că avea situaţia pe care o avem la Curtea de Conturi. Ar trebui să ştiţi atâta treabă că un buget se discută la nivel de cifră. La revedere, că pierde domnul Radu Ţoancă pariul că terminăm şedinţa târziu”. După ce a aflat că amendamentele au fost discutate şi sumele sunt corecte, primarul a supus la vot proiectul care a trecut. Apoi, în faţa camerelor de luat vederi primarul a spus că s-a umplut paharul şi că nu se mai poate ca Haracicu să fie director pe un post pentru care nu este competentă şi că îi aşteaptă demisia. Mai mult, primarul a subliniat că solicitarea sa nu a fost o izbucnire de moment şi că directoarea îşi poate lua adio de la post. Robu nu a dat un termen pentru demisie, dar a spus că toate probleme din controalle efectuate de Curtea de Conturi atestă faptul că Haraciuc nu este competentă.

3 COMENTARII

  1. Domnule primar AMIN ! in sfarsit luati atitudine ! pe cand veti cere si demisia INCOMPETENTULUI de la Direcatia Fiscala ? BODO ADRIAN ? care inainte de a fi dvs ales primar va injura ca la usa cortului si va facea in toate felurile ?

  2. PE DIRECTORUL SC.COLTERM .SA CAND AVETI DE GAND SA-L DEMITETI DIN FUNCTIE DOMNULE PRIMAR ROBU SC FURA SI ACUM DIN COLTERM .IA-TI DIMINUAT DIN SALAR DAR SUBALTERNI LOR STITI CA AU SI EI SALARI MARI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.