Cine sunt câştigătorii invitaţiilor oferite de PRESSALERT.ro pentru concertul Kultur Shock

Cine sunt câştigătorii invitaţiilor oferite de PRESSALERT.ro pentru concertul Kultur Shock

0
DISTRIBUIȚI

kultur shock

După succesul avut la Timişoara cu ritmurile lor gipsy punk în cadrul IRAF – International Romani Art Festival, Kultur Shock revine în oraşul nostru, în Daos Club, în această seară, de la ora 22.00. Seara se continuă cu Balkan Station Party, cu DJ Gypsy Viking (Canada, Serbia). Evenimentul este organizat de BuBu Bookinghouse and Events, Electric Theatre, şi Asociaţia Culturala Turn şi este recomandat de Sabotage Festival.

Concertul este parte din “Grandpa Guru Knows It All European Tour 2013″, turneu care se termină pe 12 decembrie la Bucureşti în Silver Church. Kultur Shock este o trupă de muzică gipsy-punk înfiinţată in 1996 în Seattle (S.U.A.) de către bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat în Statele Unite în urma războiului din anii 1992-1994.


Alături de el, în prezent, mai sunt Val Kiossovski (chitară, vocal), Chris Stromquist (tobe, percuţie), Paris Hurley (vioară, vocal), Guy M. Davis (bass, vocal) şi Amy Denio (saxofon/clarinet, vocal). De-a lungul celor 12 ani trupa a susţinut peste 600 de concerte şi a fost comparată cu trupe precum Manu Chao şi Gogol Bordello. Muzica lor nu are granițe, influenţele teritoriale sunt unite într-un spirit punk adevărat. Într-o continuă pendulare între Canada şi Europa de Est, DJ Gypsy Viking este mereu în contact cu energia balcanică a prezentului, traducând prin muzica sa cu succes publicului vestic şi nord american emoţiile autentice pe care le găseşte aici. În Toronto este unul dintre co-fondatorii party-urilor numite Wild East.

Biletele pentru concert costă 30 lei şi se găsesc la locaţia evenimentului. Câştigătorii concursului organizat de BuBu Bookinghouse and Events şi PRESSALERT.ro sunt Cosmin Dumitrask şi Romulus Paraschivoiu. Cei doi au câştigat câte o invitaţie dublă la acest eveniment, aceasta urmând să fie ridicată de la intrarea la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.