Colecţii speciale cu tendinţele sezonului, la Târgul de Crăciun Fashion Fridays

Colecţii speciale cu tendinţele sezonului, la Târgul de Crăciun Fashion Fridays

0
DISTRIBUIȚI

shopping

Amatorii de modă vor avea parte la sfârşitul acestui an de un inedit Târg de Crăciun by Fashion Fridays, ce se va desfăşura în perioada 20 – 22 decembrie la Zai Café (Piaţa Unirii). Acesta reunește 30 de expozanţi care au pregătit colecţii special create pentru acest eveniment, care se regăsesc în cadrul secţiunilor – design vestimentar, accesorii şi bijuterii. Tema de inspiraţie este dată de farmecul şi magia sărbătorilor de iarnă, designerii realizând piese unice, pe care le găsiţi doar în cadrul celor trei zile de târg. Fashion Fridays vă aşteaptă la o sesiune de shopping intens, trei zile în care cei mai buni designeri vă pun la dispoziţie colecţii inedite, accesorii originale. Printre cei care vor expune se numără Adriana Delia Bărar, Silvia Terziu, Elena Popescu, Essenza Shoes, MD Burnette, Sofia Afrenie, Lena Rohozeanu sau Lovable by Modina. „Câteva din tendinţele acestui sezon – precum trendul bizantin (piese demne de o împărăteasă a zilelor noaste, brocarduri în nuanţe intense de roşu şi auriu) şi trendul XXL (creaţii supradimensionate, fotografia de modă a anilor 60, filmele din acea perioadă care dau o mai bună înţelegere şi apreciere a acestui trend) se regăsesc în creaţiile pe care le voi expune la acest târg“, ne-a declarat Sofia Afrenie, care a creat pentru foarte multe vedete din România.

„În cadrul târgului prezentăm produse ce se încadrează în tendinţele sezonului: pantofi stiletto pentru noaptea de revelion, cizme inspirate din ţinuta de călărie potrivite pentru a fi purtate în anotimpul rece, o colecţie variată de încălţăminte de iarnă cu tocuri de la 3 până la 14 centimetri, potrivite unor ţinute casual, business sau fashion.


Toate acestea, la preţuri promoţionale ce se practică în cadrul acestor târguri“, a completat Călin Murariu, deţinătorul brandului Essenza, unul dintre cei mai mari producători de încălţăminte pentru femei din ţară.

„Este un târg cu vânzare ce reuneşte cei mai buni designeri vestimentari şi de accesorii din vestul ţării. Desfăşurat pe o perioadă de trei zile, înaintea sărbătorilor de iarnă, evenimentul vine în întâmpinarea tuturor celor aflaţi într-o goană nebună după cadouri inedite sau ţinute impresionante. Acest Winter Fair este adresat publicului larg, doamnelor cu gusturi rafinate, dar şi domnilor dornici să-şi impresioneze partenerele cu cadoul perfect“, ne-a declarat Iulia Cazacu, din partea organizatorilor. Evenimentul se va desfăşura în perioada 20 – 22 decembrie, între orele 10.00 şi 19.00, cu intrarea liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.