Cum s-a scuzat Robu că a lipsit de la slujba de comemorare...

Cum s-a scuzat Robu că a lipsit de la slujba de comemorare a martirilor omorâți în 89, ținută în 17 decembrie la Cimitirul Eroilor

0
DISTRIBUIȚI
robuclovni01.jpg
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a acuzat site-ul PRESSALERT.ro că este „prea tendenţios”, după ce am semnalat faptul că, pentru prima dată în mulți ani, marile figuri locale nu au fost prezente în Cimitirul Eroilor în data de 17 decembrie, la slujba de comemorare a luptătorilor care au murit în 1989 .


În schimb, edilul şef Nicolae Robu nu a fost atât de vehement. Întrebat ce a avut pe agenda personală mai important decât ceremonia din cimitir, Robu a  spus că „nu reţine exact”. Mai apoi, primarul ne-a explicat şi faptul că primăria a fost reprezentată de secretarul Ioan Cojocari care a venit să depună o coroană de flori şi că înainte de ora 12.00  el a luat parte la o ceremonie la Catedrala Mitropolitană şi că a fost practic imposibil ca el să fie prezent la toate ceremoniile din acea zi.

De cealaltă parte, joi, într-un cadru informal şeful PSD Timiş, Titu Bojin, s-a arătat deranjat de termenii prea duri folosiți la adresa lui și a lui Robu. Pesedistul şef a spus şi că este deranjat că restul de evenimente ale revoluţionarilor  la care a luat parte nu au fost reflectate de media locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.