De ce circulă un tramvai roz prin Timișoara

De ce circulă un tramvai roz prin Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

tramvai Help25

Pe străzile orașului circulă, de câteva zile, un tramvai roz ce are un mesaj special pentru timișoreni. Echipa de voluntari ai Asociației OncoHelp, care a inițiat Campania Help25, vine cu încă o noutate în speranța că-i va convinge pe oamenii cu inimă mare să doneze banii necesari pentru inițierea primului program de screening al cancerului de sân din România.


Până la finele lunii februarie 2014, tramvaiul personalizat Help25 va circula pe străzile Timișoarei, având pe el un mesaj ce îndeamnă membrii comunității să doneze doi euro, prin sms, pentru achiziționarea unui mamograf de 200.000 de euro, și nu numai.

Vă reamintim că în vestul țării a fost inițiată, în luna octombrie, Campania Help25. Organizatorii speră să strângă peste 200.000 de euro pentru mamograful performant pe care doresc să-l achiziționeze. După ce banii vor fi adunați, urmează implementarea programului de screening, în cadrul căruia 5.000 de femei sărace din vestul țării vor beneficia de mamografii gratuite.

1 COMENTARIU

  1. Acet tip de donatie sa efectuat si in 2003-2006 tot ptr acest proiect, si unde ese aparatul??? Va spun eu,se afla pe strada C-lea Sagului la un cabinet privat,atunci ma intreb al cui intere

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.