De ce crede pedelistul Ștefan Sandu că primarul a fost luat prin...

De ce crede pedelistul Ștefan Sandu că primarul a fost luat prin surprindere de lucrările din Piața Unirii

3
DISTRIBUIȚI

stefan-sandu-si-simion-mosiu07-640x426

Deciziile municipalității de a deschide traficul în Piața Unirii și de a crea locuri de parcare i se par consilierului local PDL Ștefan Sandu măsuri luate haotic. Pedelistul atrage atenția că, deși se știa de un an și jumătate că la un moment dat vor începe lucrările de reabilitare a centrului istoric, reprezentanții Primăriei Timișoara nu s-au gândit să găsească un spațiu de parcare pentru localnicii din zonă și astfel au luat decizia de a lăsa mașinile să circule prin Piața Unirii.


Ștefan Sandu a afirmat, astăzi, ironic, că primarul Robu „s-a trezit ca la prima zăpadă că este luat prin surprindere de începerea lucrărilor, nu s-a gândit la cei ce au mașini și locuiesc în zonă că trebuie să-și lase mașinile undeva. Nu suntem absurzi, știm că nu vor cădea tablourile din muzeu sau tencuiala de pe clădiri pentru că s-a deschis traficul, dar primăria a refuzat să construiască o parcare în Piața 700 ca să mute Acvariul în acea locație, care era numai bună pentru localnicii din Piața Unirii”.

Consilierul local PDL se teme că municipalitatea va fi luată prin surprindere pentru a doua oară în ceea ce privește lucrările de reabilitare a Zonei Cetate în momentul în care buldozerele vor intra și pe alte străzi. „Nu există un plan, un proiect, un grafic de lucrări. Nu se știe ce străzi vor intra în execuție și când și oamenii se vor trezi că sunt anunțați de pe o zi pe alta că încep lucrările și nu vor avea unde să parcheze. Mai mult, nici micii afaceriști nu știu când vor trage obloanele la firme pentru că încep lucrările și pentru cât timp”, a conchis Ștefan Sandu.

3 COMENTARII

  1. dupa ce ca, la un an de zile intreg de la marea incalecare, ne-am ales doar cu praful de pe toba si ala vandut mai scump decat credeam noi ca se poate, acum aflam ca mai stam pe tusa un an..un an in care timisul e la cheremul unui estompat semi-retard si un tractorist agramat

  2. robu se surprinde si pe el dimineata cand se vede in oglinda si isi spune : doamne!! cat sunt de frumos! nici nu ma mir ca sunt cel mai tare primar din tara!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.