De ce Revoluție

De ce Revoluție

0
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

‎La Mulți Ani Timișoara, primul oraș care și-a câștigat libertatea, opunându-se regimului lui Ceaușescu.


Odihnească-se în pace sufletele celor care s-au jertfit pentru această libertate. Ne-au făcut un cadou imens, iar noi am continuat acest început cum ne-am priceput mai bine.
Suntem liberi să ne manifestăm, suntem liberi să circulam, suntem liberi să ne spunem gândurile și să ne exprimăm trăirile. Avem libertatea să arătam cât de patrioți și de bravi suntem, cât de bine ne gospodărim cele‎ lăsate de Dumnezeu, pe pământ și în subsol, astfel că aceia care mânuiesc stiloul Mont Blanc sa aibă cu ce trăi 20 de vieți și mai bine. Măcar ei…

Avem libertatea să cerșim, să culegem fructe și să ștergem la fund, deopotrivă, copii și bătrâni în toată Europa. Suntem total liberi să ne transformăm școlile în instrumente de prosteală și spitalele, în cimitire. Ne putem mândri cu libertatea de a fi leneși, de a sacrifica toate valorile perene și/sau naționale pe doi bani, două acadele sau două mandate. La Mulți Ani Timișoara și să dea Dumnezeu să fii ferită de realitățile vremii, căci astăzi sunt „fericiți cei săraci cu duhul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.