Noi declarații halucinante despre moartea zebrei de la Zoo Timișoara

Noi declarații halucinante despre moartea zebrei de la Zoo Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Zebra-640x5231

Cadavrul zebrei care s-a înecat la Grădina Zoologică din Timişoara zace şi acum într-un frigider. Informaţia a fost un prilej numai bun ca edilul şef Nicolae Robu să facă noi dezvăluiri cu privire la moartea animalului. Astăzi, fiindcă nu a mai suportat să i se impute tragedia, primarul a dezvălui că deşi nu a dorit să spună nimănui până acum, toţi cei implicaţi în acestă situaţie au tras de el să meargă şi să prezinte zebra presei. Însă Robu nu este supărat şi spune că „nu privesc lucrurile cu încrâncenare, sunt foare relaxat, suntem într-o societate democratică în care există dreptul la antipatie”.


Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu din Primăria Timișoara, a declarat pentru jurnaliști că până acum cadavrul nu a fost gestionat pentru că a fost necesară prelungirea contractului cu firma care se ocupă de neutralizarea deșeurilor de la Zoo.

Deși animalul decedat putea fi folosit ca hrană pentru alte animale, Bere spune că nu a dorit să facă acest lucru. Mai mult, cadavrul nu a putut fi îngropat, astfel că zebra va fi incinerată în curând. Halucinant este faptul că Bere a explicat că până acum cadavrul nu a fost incinerat pentru că este necesară o anumită cantitate de deșeuri care să fie transportate către firma care se ocupă de acest proces.

Vă reamintim că la scurt timp după ce zebra a fost adusă la Zoo, aceasta a fost prezentată presei, moment în care a fugit din locul special amenajat, fiind recuperată cu greu de angajaţii de la grădină şi de şeful Direcţie de Mediu din Primăria Timişoara Adrian Bere. La o zi distanţă zebra s-a înecat. Suprinzător a fost faptul că în cadrul unei declaraţii edilul a acuzat că zebra a fost de vină pentru moartea ei, fiind agitată şi fugind.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.