De ce se arată prefectul Dogariu mulțumit de activitatea Consiliului Local Timișoara

De ce se arată prefectul Dogariu mulțumit de activitatea Consiliului Local Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu prefect

Prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, pare mulţumit de activitatea Consiliului Local Timişoara. Dogariu a precizat astăzi, la conferinţa sa de final de an, că deşi au existat câteva probleme privind aparenţa de ilegalitate a unor proiecte, că nu este nemulţumit de felul în care consilierii au respectat legea, în special în cazul proiectului votat de trei ori, acolo unde problemele au fost legate de neconsemnarea în procesul verbal a etapelor şi a discuţiilor complete.


“De fiecare dată s-a purtat o corespondenţă. Eu am plecat de la ideea că trebuie să existe o discuţie şi flexibilitate în ceea ce înseamnă discuţia dintre primărie şi prefectură. De aici şi până la a face totul bine, depinde de cum văd colaboratorii”, a completat prefectul, care a fost satisfăcut de felul în care primăria s-a justificat.

Acesta a mai informat şi că la final de an se fac numeroase controale. Inspectorii sanitar-veterinari şi cei de la Protecţia Consumatorului, precum și polițiști, muncesc la capacitate maximă. Comercianţii de produse alimentare şi de cele cu specific de sărbători sunt verificați. Dincolo de verificările obişnuite pentru această perioadă, Dogariu spune că zi de zi se efectuează controale pentru existenţa caselor de marcat în magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.