Doi morţi şi un rănit după ce o maşină a fost strivită...

Doi morţi şi un rănit după ce o maşină a fost strivită de stâlpul pe care l-a „forfecat” UPDATE 2 Ce infracţiuni a comis şoferul înainte de impactul mortal

2
DISTRIBUIȚI

accident calacea stalp

Inconştienţa  la volan a provocat, în această seară, o nouă tragedie rutieră pe drumul care leagă localităţile timişene Calacea şi Bărăteaz.


Un bărbat aflat la volanul unui Ford a pierdut controlul, maşina izbindu-se de un stâlp de curent electric şi s-a răsturnat cu roţile în sus. În urma impactului violent, stâlpul s-a rupt şi a căzut peste maşină. Şoferul şi pasagera aflată pe locul din faţă, în vârstă de 36 de ani, au decedat pe loc. Singurul care a avut noroc a fost un adolescent de 16 ani, aflat pe bancheta din spate. Acesta a fost cu greu scos dintre fiarele contorsionate de pompierii de la descarcerare. Rănitul a fost transportat de urgenţă la spital. Conform primelor investigaţii ale Poliţiei Rutiere, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

UPDATE 1 Rutierişti nu au putut stabili viteza deoarece partea din faţă a maşinii a fost distrusă în totalitate după impactul violent.

UPDATE 2 Verificările au scos la iveală faptul că şoferul nu avea permis de conducere, Fordul era neînmatriculat, dar a circulat cu numere false. Pentru toate aceste infracţiuni, dacă supravieţuia, şoferul ar fi fost cercetat penal.

 

2 COMENTARII

 1. „…Acesta a fost cu greu dintre fiarele contorsionate de pompierii de la descarcerare………..”

  Sa dam drumul imaginatiei:
  1. ” Acesta a fost SODIMIZAT cu greu dintre fiarele contorionate (…de cine credeti ca au fost contorsionate, e bine…) de pompierii de la descarcerare……

  Da-o-n pxxx mea de limba Romana, este a en-a oara cand iti atrag atentia !!!!
  Voi sunteti jurnalistii care ii criticati pe altii ca nu-si fac treaba cum trebuie ???

  RUSINE BOTA, RUSINE ! Esti semianalfabet, nu mai tot dati vina pe conditiile improprii in care va desfasurati munca….ca sa te exprimi corect, n-ai nevoie de un birou Jugendstill…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.