După Udrea, şi Grapini vrea să exploateze potenţialul balnear al Bucureştiului

După Udrea, şi Grapini vrea să exploateze potenţialul balnear al Bucureştiului

2
DISTRIBUIȚI

Maria_Grapini-640x360

Ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a anunţat astăzi că intenţionează să exploateze potenţialul balnear al Bucureştiului, după ce fostul ministru al Turismului Elena Udrea declara la începutul mandatului său că vrea să transforme Capitala într-un oraş balnear.  „Am discutat cu primarul Sorin Oprescu, pentru că probabil dumneavoastră, presa, ştiţi, există un potenţial balnear al Bucureştiului. Există apă termală în spatele Casei Presei, e un ştrand acolo, care de mult timp e într-un fel abandonat, din cauza neclarităţii proprietăţii”, a spus Grapini la Conferinţa Internaţională de Turism a Dunării, potrivit Mediafax.

Ea a afirmat că instituţia pe care o conduce are cu primăria Capitalei un parteneriat de dezvoltare a câtorva produse turistice, printre care turismul cultural şi cel de city break. Întrebată cum comentează că şi Udrea a anunţat că vrea să exploateze resursele Bucureştiului în domeniu, Grapini a afirmat că nu a fost luată nicio măsură în acest sens.


 „Nu ştiu ce a spus doamna Udrea, pentru că a spus pe mandatul ei. Ştiu ce a făcut, eu n-am găsit nimic din mandatul ei pe balnear în Bucureşti. Eu am făcut un grup de lucru cu direcţia mea de strategie şi cu domnul primar general Oprescu. Pe balnear, ar trebui făcut acolo unde este sursa de apă balneară, să clarificăm odată situaţia proprietăţii, să vedem dacă proprietatea poate trece în administrarea primăriei sau a primăriei de sector”, a mai spus Grapini.

Udrea declara în ianuarie 2009 că vrea să transforme Bucureştiul într-o destinaţie de turism balnear şi că Ministerul Turismului s-ar putea implica în construirea unui complex balnear în nordul oraşului, pentru a demonstra şi exploata potenţialul Capitalei în acest domeniu.

2 COMENTARII

  1. dar nu ati dori sa exploatati mai cu grija ce avem!? ,ex. Baile Felix,nu sa va dati girul cu mafia gazelor si mineritului s-a dus dracu patriotismul din tara asta,se rasucesc in morminte cei ce si-au dat viata pentru aceste meleaguri,romanii neam de traista, suntem si vom ramane codasii europei,calcati in picioare tot ce inseamna IMM-uri in Romania respect zero

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.