Elevii de nota 10 din Timișoara au aflat de la primarul Robu...

Elevii de nota 10 din Timișoara au aflat de la primarul Robu care este starea șantierelor din oraș

2
DISTRIBUIȚI

IMG_1954

Peste 300 de elevi din clasele V – VIII care au obținut media 10 în anul școlar anterior au fost premiați, astăzi, de către Primăria Timișoara cu insigne din argint cu stema orașului, diplome și cărți. Gala Premiilor de Excelență, ce a avut loc la Filarmonica Banatul, a început cu un discurs al viceprimarului Dan Diaconu, care i-a lăudat pe copiii de nota 10 și i-a încurajat să învețe în continuare ca să reușească în viață. La jumătatea evenimentului, când jumătate din elevi au fost premiați, astfel că au plecat acasă, și-a făcut prezența și Nicolae Robu. Edilul șef a urcat pe scenă aplaudându-i pe micuți și după doar câteva minute a cerut microfonul ca să le transmită un mesaj premianților.


Primarul Timișoarei i-a felicitat pentru rezultatele obținute, care îi vor ajuta să se formeze „ca oameni de ispravă, pentru a face o societate mai bună”. Spre surprinderea celor prezenți în Sala Capitol, Nicolae Robu a început să vorbească despre „transformările profunde” la care orașul este supus, cu referire la cele „70 – 100 de puncte de lucru pe care Timișoara le-a avut la un moment dat”.

Edilul șef i-a informat pe copiii de gimnaziu că „s-a închis cât s-a putut din șantiere, vom lucra cât ne mai lasă timpul, dar din primăvară pornim pe un front la fel de larg. Sper ca în doi ani, Timișoara să se prezinte mai bine decât s-a prezentat la începutul mandatului meu”. În final, Nicolae Robu le-a urat micuților premianți, profesorilor și părinților „la mulți ani și țineți cu Timișoara” și a plecat grăbit din sală. Gala Premiilor de Excelență este un eveniment organizat de Primăria Timișoara pentru al doilea an consecutiv, reprezentanții municipalității au premiat elevii care au obținut rezultate deosebite.

2 COMENTARII

  1. In loc de ziare pentru PITIPOANCE si COCALARI mai bine sa vorbeasca presa saptaminal despre astfel de tineri care sunt adevaratul exemplu de urmat.
    Ei sunt cei care pot schimba Romania….cocalarii SI pitipoancele o ingroapa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.