Fostul ambasador Ștefan Glăvan s-a dat peste cap cu mașina de şase...

Fostul ambasador Ștefan Glăvan s-a dat peste cap cu mașina de şase ori. Vezi cum s-a produs accidentul şi în ce stare este

3
DISTRIBUIȚI

accident glavan

Fostul parlamentar și ambasador al României la Belgrad, Ștefan Glăvan, a fost implicat, astăzi, într-un accident rutier spectaculos şi scapat ca prin minune cu viață, după ce a pierdut controlul mașinii la volanul căreia se afla, scrie lugojonline.ro.


Accidentul s-a produs în jurul orei 16, la intrarea în localitatea Iosifalău. Autoturimul condus de Glăvan a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-o buturugă de pe camp. Mai mulți șoferi au sărit în ajutorul lui Glăvan și după ce au repus autoturismul pe roți, au deconectat acumulatorul pentru a evita un posibil incendiu. La locul accidentului au ajuns de un echipaj de descarcerare al ISU Timis și o ambulanta din Lugoj. Fostul parlamentar a fost transportat la Spitalul Județean din Timisoara. Politistii au declarat că fostul ambasador se afla singur în mașină.  „Am evitat un câine care mergea pe șosea și din dorința de a nu face rău unei ființe nevinovate, M-am rostogolit de șase ori. Am scăpat doar cu contuzii. Nu o să fiu internat. Nu este cazul. Mai trebuie făcute doar câteva investigaţii şi voi pleca acasă”, a declarat Ştefan Glăvan pentru PRESSALERT.ro

3 COMENTARII

  1. Domnul profesor Glavan este un mare iubitor de animale, cu un suflet foarte bun, inteleg de ce a avut aceasta reactie in fata unui câine care i-a aparut in drum! Mă bucur că a scăpat cu bine din această încercare !

  2. Ma bucur că domnul profesor Glăvan a scăpat cu bine din această grea încercare ! Il cunosc, este un mare iubitor de animale, în special de câini, aceasta explică și reacția pe care a avut-o în fața unui câine apărut pe neașteptate în cale. Om și câine, fiecare a fost ajutat în situația respectivă de îngerul său păzitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.