Geniul muzicii vesele şi al ritmurilor pline de viaţă, SIS, mixează în...

Geniul muzicii vesele şi al ritmurilor pline de viaţă, SIS, mixează în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

sis1

Amatorii de muzici electronice vor avea parte vineri 6 decembrie, de o petrecere specială, al cărei invitat este cel care a fost numit de specialişti „geniul muzicii vesele şi al ritmurilor pline de viaţă“, SIS, germanul care a pus bazele cunoscutei case de discuri Cocolino Records.

Pe numele adevărat Burak Sar, SIS s-a născut în 1980 în Michelstadt, un oraş din sudul Germaniei şi încă din copilărie a fost atras de instrumente muzicale inedite, pasiunea muzicală născându-se graţie tatălui său care a fost muzician într-o trupă turcească.


SIS a pus bazele unei trupe rock şi a devenit tobar, dar după ce a cumpărat două pick-up-uri Technics 1210s a devenit cucerit de muzica electronică. Pe lângă activitatea sa ca DJ, SIS a devenit şi producător, primul său succes internaţional fiind La Garua/Orgsa.  După ce a avut parte de un succes deosebit cu piesa Nesrib, a scos Trompeta, una din cele mai cunoscute melodii ale verii din 2008 pe ringurile de dans din întreaga lume. De-a lungul anilor a fost declarat producătorul anului de către revista Groove Magazine şi a editat albumele Dejame (2011) şi Confidance (2013).

Printre altele, SIS este fondatorul casei de discuri Cocolino şi rezident în Watergate (Berlin). De-a lungul anilor SIS a avut parte de câteva petreceri memorabile în oraşul nostru. Evenimentul din Timişoara va avea loc la clubul Zambara, cu începere de la ora 01. Warm – up – ul va fi asigurat de Ovijay, iar până la ora 2 intrarea este liberă. După această oră, biletele costă 20 lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.