Incendiu în centrul Timișoarei: una din clădirile fostei unități militare a fost...

Incendiu în centrul Timișoarei: una din clădirile fostei unități militare a fost mistuită de flăcări. Ce ipoteze au anchetatorii GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1895338506">
incendiu popa sapca002_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Una din clădirile fostei unități militare din Timișoara a luat foc  în această noapte. Pompierii s-au luptat cu flăcările de mai multe ore. Imobilul, situat în centrul orașului, în apropiere de penitenciar și Facultatea de arte, era nefolosită, fiind locuită ocazional de oameni ai străzii.  Pentru intervenția pompierilor, care au ajuns la fața locului cu două autospeciale,  circulația pe stradă a fost închisă de Poliție, în ambele sensuri.

Acoperișul pe structură din lemn al clădirii ardea, la sosirea pompierilor, cu flăcări înalte de câțiva metri. După câteva ore de luptă cu flăcările, focul a fost lichidat. Acoperișul imobilului a fost distrus în totalitate. În interiorul clădirii nu au fost găsite victime. Poliția și pompierii au demarat o anchetă, pentru a stabili cauza incendiului. Din primele informații, atâta vreme cât clădirea nu e racordată la rețeaua de electricitate, indiciile conduc spre ipoteza unui incendiu pus fie în mod deliberat, de cineva care a vrut să distrugă clădirea, fie provocat de oameni ai străzii care ocupau abuziv spațiul.

 

5 COMENTARII

  1. ce ipoteze aberante………….. de la o simpla tigara, aruncata aiurea nestinsa fiind! La dracu, ce ne complicam atata? Aceasta cladire era locuita de oamenii strazii, da? Eh bine, cata educatie au acesti oameni ai strazii, sa stiga tigara fumata? Niciuna, o arunca din mana pur si simplu! Deci aceasta este cauza izbucnirii incendiului, teoretic zis! Decizia apartine pompierilor, oricum! Eu v-a dat o ipoteza de lucrul doar…….. si in ciuda ipootezlor de la ISU, cred ca a mea este cea reala! Dar, depinde de ce intres au autoritatile locale, ISU, proprietarii….. , adica cat de mult se negociaza ca sa se inchida cazul, inclusiv prin coruperea unei parti! Indiferent de care parte este corupta, este vb despre o fapta ilicita, de un dosar penal…. sa va vad, cacatilor procurori din timisoara, care inchideti ochii oamenilor politici!

  2. bine c-a luat foc! Stiti ce-am auzit? ca fratii Cristescu vor sa puna mana pe proprietatile alea!!! Nu-i adevarat , evident ca va veni Stoia si va face lumina!

    • sa speram ca va veni, dn. Stoia, caci acesti frati Cristescu………. nu stiu daca si Emil, dar Marius Cristescu, lucreaza clar, la limita legii! Il cunosc inca de cand eram studenta si de cand vroia sa -si petreaca o noapte cu mine! Va voi povesti dezamagirea lui, cu alte ocazii, ok? Ciao!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.