Judecătoarea care a transformat instanţa în SRL, condamnată la închisoare. Vezi ce...

Judecătoarea care a transformat instanţa în SRL, condamnată la închisoare. Vezi ce pedeapsă a primit şi ce a mai dispus Curtea de Apel Timişoara

5
DISTRIBUIȚI

judecatoarea bolos catuse

Curtea de Apel Timişoara a dat, astăzi, sentinţa în dosarul în care judecătoarea Floriţă Boloş de la Judecătoria Ineu a fost trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupţie. Aceasta a transformar instanţa în SRL, dând sentinţe pe bani după procese despre care unele dintre părţi nu ştiau şi se trezeau fără pământuri. Judecătoarea a fost primsă în flagrant luând mită şi trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată – 13.00o lei şi 5.500 euro, fals în înscrisuri sub semnătură privată , abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în scopul ascunderii infracţiunii de abuz în serviciu. Ancheta procurorilor a scos la iveală detalii halucinante despre modul în care magistratul “împărţea” dreptatea.


 Aceasta a ajuns până la a redacta două versiuni distincte ale unei sentinţe civile ” modificate doar în privinţa persoanei reclamantului, în care a inserat menţiuni false, respectiv a omis cu ştiinţă să consemneze împrejurări esenţiale obligatorii, iar prin punerea în executare a acestor înscrisuri false s-a produs consecinţa juridică a transferului nelegal al dreptului de proprietate”.

În timpul procesului de la Curtea de Apel Timişoara, apărătorul judecătoarei a cerut achitarea clientei sale pe motiv că a fost provocată de investigatorii DGA – „dacă investigatorii nu ar fi căutat-o, nu i-ar fi prezentat acele documente falsificate, nu ar fi comis aceste fapte. Aceste fapte de pretinsă corupţie i-au fost induse de organele de urmărire penală”.

Curtea de Apel Timişoara a condamnat-o pe Floriţă Boloş la patru ani de închisoare şi a dispus anularea tuturor actelor emise în baza sentinţelor date de judecătoare pe şpagă.

5 COMENTARII

 1. Vinovati sunt GUVERNANTII!
  au creat o clasa de hoti cu SALARII si PENSIII NESIMTITE.
  Cum este posibil ca un Judecator (si de teapa asta sunt majoritatea !!!) sa aiba salarii de peste 25.000 lei pe luna si apoi pensii de peste 15.000 lei pe luna . Cand un chirurg eminent are leafa si respectiv pensia de ZECE ori mai mica!!!
  R U S I N E banditilor !

 2. Dar ce facem cu judecatorii care au dat casele la romanii din centrul Timisoarei , s-a uitat povestea , oare cat au luat ? de ce nu faceti publice numele acestora si sa vedem cum o mai duc , sa-u sa inchis cazul. Cu bisnitarii de fonduri publice k s o gramada de ei ( adica care fura de la stat ) ce facem ?

  • ii pupatz drept in C*UR pentru ca a intervenit prescriptia. asa va trebe, l-atz pushcat pe CEAUSESCU in ziua de Craciun ca ati vrut democratie. acu’ bagatzi-vi-o in c*ur, si alegetzi primar in timisoara un domn RRom ca ashtia o sa va conduce.

 3. 4 ani de puscarie? Wow ce pedeapsa draconica! Rusine justitiei…4 x 8 =32 luni…adica aceasta nenorocita nu va sta nici macar 3 ani dupa gratii! Rusine rusine rusine! Trebuia minim 10 ani si confiscata toata averea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.