Judecătorul Tripa, corupţie invocându-l pe Dumnezeu. Vezi care era frica magistratului şi...

Judecătorul Tripa, corupţie invocându-l pe Dumnezeu. Vezi care era frica magistratului şi ce explicaţie halucinantă a dat

5
DISTRIBUIȚI
aurel tripa judecator
Corupție cu Dumnezeu pe buze – așa acționa judecătorul Aurel Tripa cel care ieri a fost arestat  pentru trafic de influență după ce a fost prins de DNA în flagrant în fața Judecătoriei Ineu. În timp ce primea o parte din banii, după ce a promis că va interveni la Tribunalul Arad pentru rezolvarea sentinței unui proces în care el a dat, inițial, o sentință „strâmbă”, Tripa  a explicat că nu este corupt „Io, dacă m-aş fi ocupat de chestiile astea, nu eram cu bani luaţi împrumut şi cu rate. Da’ îl laud pe Domnu’ că-s liber şi bine, mă!”.
Din discuţiile magistratului cu cumpărătorul de influenţă a reieşit că era extrem de precaut de a nu prins de procurori „la ora actuală tu nu vezi ce-i? Nu, nu se mai gată (nu se mai termină  – s.n.) chestiile astea cu poliţie politică, cu…La cine te duci de multe ori mai rău poţi să faci…Te duci şi zici ceva şi poate că ai, ai avea dreptate şi ţi-ar da şi tu…nu ştiu”.


După ce colega sa de instanţă, Floriţă Boloş a fost arestată, Tripa a devenit extrem de suspicios  „tu ştii cum ăi cu astea, mă? Ăştia fac tot felu’ de…Telefonu’ meu îi ascultat 24 din 24, de când cu Floriţa. Şi nu ştiu dacă nu este şi autorizaţie de interceptare…Mă, io nu pot suna de pe telefonu’ meu. Nu ştiu dacă mă crezi. Io nu…Io…Şi acuma, telefoanele mele îs în birou…Doi, io în maşina mea nici nu mă apropii, mă! Io nu ştiu ce am în maşină. Da’ ăştia au tot felu’ de sisteme, io cred că am şi acasă, pus undeva, de mi groază şi să vorbesc în casă. Îi clar că-n birouri la Judecătorie…De aia am zis să tragi de acolo, că acolo, în faţă la Judecătorie sigur îs…Şi la noi în stâlp, acolo, aşa, pă alee, şi-aici îs puse”.
Când a fost dus la arestare, Aurel Tripa a recunoscut desfăşurarea faptelor, însă a venit cu o explicaţie halucinantă – a susţinut că a cerut banii pentru a scăpa de insistenţa bărbatului care vroia să-i fie rezolvat procesul şi că avea de gând să-i restituie banii. De asemenea, a susţinut că  a crezut că i se întinde o capcană şi a luat banii şi telefonul, iar imediat după ce le-a primit avea de gând să se ducă la Parchet să facă o plângere. Nu a mai apucat pentru că a fost reţinut de procurorii şi poliţiştii de la DNA.
 

5 COMENTARII

  1. Apoi niuci nu ma mir ca a fost prins cu toate precautiile lui de anu fi prins,…ca deeee..fiecare pasare pe limba ei piere!!…am auzit multa lume ca s-a plins de-a lungiul timpului de sentintele nedrepte data…printre ei ma numar si eu!Ma mir doar ca nu a fost prins mai repede si de ca a trebuit sa treaca atit de multi ani??!!

  2. Sunteti penibili ca si guvernantii. Dati-ne salarii ca lumea, (in SUA un Judecatore are in medie 50.000 $ pe luna. In Romania noi judecatorii avem in medie 5.000 $ pe luna.)
    R U S I N E romani!!!
    Cu mizeria asta platiti un JUDECATOR ???????????????
    Iar de pensie nu mai vb. Ca Judecatoru american are pensia mai mare cat salariu avut.
    Daca o sa ne platiti asa va promitem ca o sa fim Drepti si Cinstiti.
    Iar domnu’ Judecator Tripa in fond cia fakut ??????????
    a „imprumutat” 300 Euro de la un nenorocit de turnator ca na-vea la el bani de cafea. Asa ca urgent eliberati-l pe domnu Trifa cu scuzele de rigoare (in genunchi prapaditilor!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.