Magazin, INCENDIAT intenționat în zona Pieții Traian. Vezi care a fost marele...

Magazin, INCENDIAT intenționat în zona Pieții Traian. Vezi care a fost marele noroc

2
DISTRIBUIȚI

flacari lat

Pompierii au primit un apel de urgență, aproape de miezul nopții, de la un echipaj de Poliție care a anunțat izbucnirea unui incendiu la un magazin situat la parterul imobilului cu numărul 15 de pe strada Dacilor din Timișoara.


Când au ajuns în Piața Traian, militarii nu au avut prea mult de stins pentru că au intervenit în primă fază agenții. Aceștia patrulau prin zonă și au observat că flăcările au cuprins ușa de la magazin. Pompierii militari au stabilit că este vorba de o acțiune intenționată și că în fața ușii au fost puse mai multe bucăți de lemn și resturi combustile cărora li s-a dat foc. Dacă polițiștii nu ar fi trecut prin zonă, incendiul s-ar fi extins ți în interiorul magazinului. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili dacă cine-s cei care au provocat sinistrul și care a fost motivul.

2 COMENTARII

  1. mda………sa fie sanctionati autorii acestui incendiu………..se vede deci, ca a fost pus cu un scop! Nu stiu care este acela, desi este foarte posibil sa fie concurentza in acea zona! Nu stiu, repet, n-am alte informatii sa exprim o ipoteza!

  2. E suficient sa se verifice conationalii rromi din zona. Nu e prima oara ca aprind sau sparg un magazin. Dar din placate niciodata nu patesc nimic. Daca ei sunt natiune defavorizata, noi oare ce suntem?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.