Un singur candidat „surpriză” s-a înscris în cursa pentru șefia Regiei Autonome...

Un singur candidat „surpriză” s-a înscris în cursa pentru șefia Regiei Autonome de Transport Timișoara UPDATE Când se vor afla rezultatele concursului

1
DISTRIBUIȚI

 ioan-goia-ratt

Concursurile pentru funcţiile de conducere din Timişoara par să se desfăşoare după un scenariu standard. După ce pentru postul de arhitect-şef al primăriei s-a înscris doar un candidat, Ciprian Cădariu, care a și câștigat concursul, acum a venit rândul schimbării conducerii unei regii din subordinea primăriei. După un tipar bine stabilit, la șefia Regiei Autonome de Transport Timișoara, s-a înscris un singur candidat – actualul director, Ioan Goia. Acesta a mărturisit că și așa are emoţii. Sarcina lui Goia va fi de a întocmi un plan pentru managementul regiei.

Primarul Nicolae Robu, are la rândul său, o serie de planuri pentru RATT. Printre acestea, transport gratuit pentru toţi timişorenii, autobuze electrice şi tramvaie din bani europeni care să circule în paralel cu cele pe care primăria le va reabilita.


Întrebat dacă este pregătit pentru marea provocare, Goia s-a ferit să dea un răspuns detaliat. Totuşi, managerul a spus că planurile edilului şef vor fi incluse în proiectul său pe care încă nu l-a finalizat. Goia s-a arătat mulţumit de felul în care merge regia şi spune că e bucuros că acum primăria virează banii de subvenţii.

La finele anului trecut, primarul Nicolae Robu îi cerea public demisia omului care astăzi candidează pentru un nou mandat ca şef al regiei. Primarul era nemulțumit de faptul că anul trecut şinele nu au fost curăţate de zăpadă, astfel că circulaţia mijloacelor de transport a fost îngreunată. Cu toate că Goia a ignorat solicitarea lui Robu, primarul nu e supărat şi spune că se bucură că Goia vrea un nou mandat. Mai mult, Robu pare să fie mulţumit de activitatea managerului RATT, pe care spune că l-a judecat greşit pe vremea când municipalitatea nu vira banii de subvenţii, crezând astfel că regia merge prost din cauza conducerii, şi nu din cauza lipsei de seriozitate a municipalităţii. Rezultatul concursului va fi cunoscut la finele acestei săptămâni.

UPDATE Contactat astăzi de PRESSALERT.ro, Goia a precizat că joi, atunci când va susține ultima probă a concursului, analiza planului de management, se vor cunoaște rezultatele competiției. Până acum, singurul candidat a susținut două probe, ultima chiar ieri, care a constat în interviu și o lucrare scrisă. Până acum, Goia a obținut nota 9,96.

1 COMENTARIU

  1. Un alt domn , pe care-l sustine un alt domn , dupa ce functia a fost promisa altui domn , caracteristic domnului Robu!
    PNL – Trezeste-te , Robu este doar primar , nu si presedinte , nu si un om de cuvant!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.