Manifestație „mută” împotriva exploatării gazelor de șist, la concurență cu colindele de...

Manifestație „mută” împotriva exploatării gazelor de șist, la concurență cu colindele de Crăciun. De ce-i acuză localnicii din Cenei și Cărpiniș pe cei de la Prospecțiuni SA FOTO

0
DISTRIBUIȚI

IMG_1922

Doar câteva zeci de timișoreni s-au adunat în Piața Operei ca să protesteze din nou împotriva exploatării cu cianurii și împotriva fracturării hidraulice. De data aceasta, protestatarii nu scandează nimic, pentru că oricum nu s-ar fi auzit de cântăreții de colinde, de pe scena amenajată în Piața Victoriei. Astfel, nemulțumirile le sunt strigate doar de afișe: „Jandarmeria apără hoția”, „Pungești, împreună rezistăm!”, „Timișoara nu are nevoie de gaze de șist”.

Bogdan Bocșa, unul dintre organizatorii protestului, spune că a fost contactat de câțiva localnici din Cenei și Cărpiniș care s-au plâns că reprezentanții Prospecțiuni SA au întins cabluri pe terenurile lor, fără să le ceară aprobarea.


Bocșa spune că cei de l Prospecțiuni neagă că ar fi știut că terenul respectiv este privat și că intenționează să-i despăgubească pe cetățeni. De altfel, mâine aceștia au amenințat că vor scoate cablurile înșirate de Prospecțiuni pe terenurile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.