Michael Schumacher, rănit într-un accident de schi. Fostul pilot, transportat cu elicopterul...

Michael Schumacher, rănit într-un accident de schi. Fostul pilot, transportat cu elicopterul la spital

0
DISTRIBUIȚI

shcumacher

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit într-un accident de schi, duminică dimineaţă, în staţiunea Meribel din Franţa, susţine postul de radio Europe 1, citat de L’Equipe.

Schumacher a suferit un traumatism cranian după ce a căzut în timp ce schia şi a fost transportat cu elicopterul la spital. Directorul general al staţiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a confirmat accidentul pentru RMC şi a subliniat că Schmacher era agitat dar conştient: „Nu ştiu cu adevărat gravitatea accidentării, deocamdată are loc o anchetă.


El a căzut la 11.07, în afara pistei, la Meribel. Avea cască şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Intervenţia a fost rapidă, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era şocat, puţin agitat, dar conştient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav”.

Michael Schumacher, în vârstă de 44 de ani, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). El a câştigat în carieră 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.