Mihai Dobre din Şuie Paparude mixează la Timişoara. Ce spune despre starea...

Mihai Dobre din Şuie Paparude mixează la Timişoara. Ce spune despre starea lui Michi

0
DISTRIBUIȚI

mihaidobre

Amatorii de muzici electronice vor avea parte de o noapte specială joi 5 decembrie, când în barul clubului D’arc, va avea loc un party în cadrul căruia va mixa Haute Culture (Mihai Dobre), unul din fondatorii trupei Şuie Paparude, evenimentul urmând să înceapă la ora 23. „Ceea ce mixez eu e un fel de ecler. De la piese optzeciste reeditate de mine, până la disco şi nu – disco. Mai e şi electro şi un pic de house. Vroiam demult să vin la Timişoara să mixez, dar nu prea am mai avut ocazia, în primul rând pentru că aveam multe gig-uri cu Şuie Paparude“, ne-a declarat Mihai Dobre aka Haute Culture, care la premiile Nights.ro ale anului 2003 a fost votat pe locul 8, în topul celor mai buni DJ-i români, dintr-un total de peste 30 de DJ.


De-a lungul anilor el a mixat într-o serie de cluburi şi a fost invitat să susţină seturi înaintea unor nume ca Talla, James Zabiela. Deasemenea a realizat un remix al piesei Wamintirile al trupei Alternosfera, realizat împreună cu D-laid. Piesa a fost difuzată în cadrul unei emisiuni radio BBC 1 şi a fost inclusă în setul mai multor DJ prezenţi la Breakspool Awards 2005, la fel şi în format vinil pe compilaţia TM04BASE.

Având în vedere faptul că cea mai recentă apariţie a sa în oraşul nostru a avut loc în cadrul concertului Şuie Paparude din cadrul evenimentului ReFresh TM, în urma căruia colegul său Mihai Câmpineanu (Michi) a suferit un infarct, am fost curioşi să aflăm care este starea lui Michi şi despre comeback-ul trupei Şuie Paparude. „Michi e mult mai bine, vorbesc cu el aproape în fiecare zi. Până la urmă avem o pauză binemeritată până la primăvară, ca să lucrăm atent şi bine la noul album“, ne-a mai declarat Mihai Dobre. Intrarea la evenimentul de joi cu Haute Culture este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.