Nicolae Robu a redeschis circulaţia pe podul Michelangelo. Vezi care sunt traseele

Nicolae Robu a redeschis circulaţia pe podul Michelangelo. Vezi care sunt traseele

9
DISTRIBUIȚI

robu masina michelangelo

Timişorenii pot circula din nou pe podul Michelangelo – acesta este anunţul pe care l-a făcut astăzi edilul şef Nicolae Robu. Despre momentul care trebuia să aibă loc la finele lunii august după cum a promis în vară, Robu a explicat pe larg ce s-a făcut până acum. „Contrar cu ce s-a spus şi s-a vehiculat la nivel de zvonuri în legătură cu lucrările de la Michelangelo, alimentarea cu energie electrică, cabluri de telefonie, fibră optică, diverse reţele de date, alimentare cu apă, căldură, iluminat, totul este la ora actuală refăcut şi în foarte mare măsură chiar săpăturile care s-au efectuat nu se mai văd.


(…) De asemenea, a fost reabilitat podul, lucrare deosebit de complexă. Mai întâi a trebui să fie spart asfaltul şi o parte din pod, apoi cele trei componente au fost ridicate la o anumită înălţime. În ceea ce priveşte subpasajul propriu-zis, structura de rezistenţă este în bună măsură realizată, pereţii sunt realizaţi total până la adâncimea de 17.5 metri cum prevede proiectul, iar planşeul constând în grinzi este şi el realizat în proporţie de circa 70 – 75 %, dat fiind faptul că lucrul la reţelele de utilităţi a decurs într—un ritm foarte alert, atingând-se acum stadii care era de aşteptat să fie atinse abia în primăvară. Astfel am putut face o amenajare a zonei care să ne permită redeschiderea circulaţiei pe un traseu provizoriu pe axa Sud- Nord în ambele sensuri”.

Apoi, ca la conferinţele de Politehnică, edilul şef a ţinut o prezentare pe calculator, unde a explicat stadiul lucrărilor, precum şi detalii legate de intervenţii. În zona podului se va circula, după cum explica primarul cu câteva săptămâni în urmă, „numai pe axa sud-nord, se va veni dinspre centru, se va traversa podul și apoi se va face dreapta, apoi se va traversa subpasajul, dar va fi o traversare improvizată, de acolo va fi un traseu pe strada Cluj, de cealaltă partea se va putea face la stânga pentru a se ajunge pe Aleea Ripensia, deci se vine de pe pod, se face dreapta, se trece pe sub pasaj și se produce o ramificare, o rută merge spre strada Cluj, alta face stânga și produce racordul cu Aleea Ripensia, pe Ripensia se circulă într-un sens și pe Cluj în alt sens, ca și până acum”. Poliţiştii vor dirija circulaţia în zonă în următoarele zile.

Prima maşină care a circulat pe noua rută alternativă a fost cea a primarului, condusă chiar de Nicolae Robu care l-a dat jos de la volan pe celebrul său şofer Vasile. „Aşteptaţi aici, doar face o tură şi se întoarce”, a anunţat şoferul rămas pieton.

9 COMENTARII

  1. Orasul se modernizeaza. E plin de proiecte, majoritatea in executie. malurile, centrul, pasajul, asfaltari. Urmeaza pasajele Jiul si Popa Sapca. Si noi facem isterii ca se taie cativa copaci. Robu chiar o sa faca ceva in mandatul asta!

  2. Stirea asta ati ratat-o cu buna stiinta.Daca tot va dati cocosi contra lui Robu atunci sa va puneti si cenusa in cap cind e cazul.
    A mintit Robu de 4-5 ori cu deschiderea circulatiei pe podul acesta dar admiteti ca s-a deschis circulatie cu mult inaintea termenului din contract.

    • Cum de dati voi o ştire fără atacuri la Robu? 🙂 probabil era greu sa vă luaţi de el şi acum. În sfârşit se mişcă şi la noi în ritm mai normal lucrările astea.

  3. Sunt de-acor cu cele spuse de antevorbitorul meu. Doar ca exista un lucru si unii dintre noi nu realizeaza ca e important sa ne modernizam pt ca ne-am obisnuit cu vechea manipulare, a dlui Ciuhandu.

    Bravo, dle Robu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.