Fosta clădire a Clinicii de Oncologie rămâne la clanul Stancu. De ce...

Fosta clădire a Clinicii de Oncologie rămâne la clanul Stancu. De ce a fost adusă „karma” în discuția aleșilor locali

6
DISTRIBUIȚI

consiliu local

Distracție astăzi în plen la votarea proiectului care prevedea exercitarea dreptului de preempțiune privind clădirea de pe Mihai Viteazu nr.26, fosta Clinică de Oncologie. Vă reamintim că în plenul trecut consilierii au amânat votarea proiectului care prevedea achiziționarea clădirii cu 630.000 de euro. Astăzi, proiectul a născut ample discuții în plen, unde chiar religioase. Pedelistul Simion Moșiu a atenționat că acestă clădire ar putea avea rol de clădire interculturală unde chiar și membrii de etnie rromă ar putea să își desfășoare activitatea.


Vehement împotrivă, pesedistul Radu Țoancă a povestit despre Karma și boli și a spus că practic acea clădire este una blestemată și că va dispărea în câțiva ani. Colegul său de partid Alfred Simonis a fost pentru achiziționarea clădirii. Supus la vot, proiectul a picat cu doar opt păreri pentru. Astfel, membrii clanului Stancu rămân în continuare proprietari ai clădirii din care au evacuat bolnavii de cancer.

Edilul șef a comentat că se bucură de decizia consilierilor și spune că prețul cerut este prea mare în raport cu valoarea imobilului . Discret până acum, Nicolae Robu a spus că dacă suma avansată ar fi fost de 100.000 de euro, ar fi acceptat poate oferta, deși chiar și așa ar fi fost nevoie de investiții.

6 COMENTARII

  1. E bine ca a ramas cladirea la tigani . Bolnavii de cancer merita ceva mai bun decat acea ruina . Spitalul de pe Torontalului se degradeaza caci robu e ocupat cu stadioane , palmieri , camera de odihna la primarie , angajarea de fetite pe bani publici. Bolnavii de cancer pot sa stea intr-un fost internat pe Babes sau in alta ruina care este la clinicile noi . Oricum mor si nu mai conteaza votul lor . Dar sa nu uitam ca toti oamenii sunt MURITORI .

  2. Oricit ne/am lauda cu istoria poporului roman ca am facut… ca am dres… etc. Suntem o natie slaba,ciorile sau imbogatit fara nici o problema legile sunt pentru romani nu pentru romi, iar mai nou parlamentarii au votat ieri sa scape de puscarie dupa ce au muls tara aceasta.Aia de la Chevron ne distrug tara, aia cu Rosia Montana ne distrug in continuare,asteptam anul cu noi scumpiri si ne rugam ca patronul unde lucram sa nu dea faliment sa avem ce minca.Acesta e schimbul pe care l/am facut cu revolutia din 89 ,ba am primit ceva in plus ce romanul ravnea de mult: dreptul sa circulam in Europa dar ce folos daca europenii ne spun tigani

  3. Nu ar trebui luat nici pe gratis este o ruină să si-l tină tigani că au scos oameni bolnavi afară după ce l-au obtinut prin hotie mai vor si bani ,au luat destui pe chirie cine cedeti că le dă atîtia bani că nu-i palat acolo trebuie schimbat tot .Să investească primăria în spitalul din torontal cu atîtia bani ,nu să-i îmbogătească pe tigani .Se vede că au luat clădiri de unde stiiau că sunt ale statului si pot cîstiga bani .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.