Parlamentarul PDL Popoviciu îi acuză pe aleșii USL din Timiș că merg...

Parlamentarul PDL Popoviciu îi acuză pe aleșii USL din Timiș că merg la chefuri în loc să ceară bani pentru județ

2
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0001

Deputatul PDL Alin Popoviciu a ieşit astăzi în faţa presei pentru a aduce nişte acuze grave la adresa parlamentarilor de Timiş. Acesta s-a plâns că a trebuit să vină nebărbierit la conferinţa de presă pentru că a fost foarte ocupat cu lupta din Parlament. „Am stat acolo, am ajuns aseară foarte târziu, chiar nu am avut timp. Zilele astea în Parlament a fost foarte multă agitaţie. Preşedinţii de consilii judeţene, primari de municipii care roiau pe holurile parlamentului se agitau şi îşi trăgeau parlamentarii de mână să mai modifice ceva pentu judeţul lor.


Am stat să mă uit ce fac parlamentarii noştri de Timiş. Noi am avut un set de amendamente pentru Timiş cu colegul nostru domnul Vasile Blaga. Când le-am citit, la discutarea bugetului, în sală a fost doar domnul Dorel Covaci de la PSD care nu a votat deloc, de ruşine că i-am spus eu şi doamna Grapini (Maria Grapini – ministrul pentru IMM și Turism) care văd că acuma ridică mâna şi a ridicat împotrivă”, a povestit pedelistul.

Popoviciu spune că PDL a cerut bani pentru varianta de ocolire a municipiului Timişoara, suplimentarea cu 270 de milioane de lei pentru centură, terminarea reabilitării Gării de Nord și pentru un nou racord la autostrada Arad- Timişoara. Deputatul PDL a mai precizat şi că restul de parlamentari USL Timiş au lipsit de la şedinţă, deoarece cu o seară în urmă „au avut un chef”. Pedeliştii sunt revoltaţi şi acuză că de la guvern nu au fost alocaţi bani pentru niciun proiect de importanţă pentru judeţ. Popoviciu ameninţă că dacă la buget nu se vor opera modificări membrii partidului său vor picheta Prefectura Timiş.

2 COMENTARII

  1. Toti sunteti la fel, doar sa promiteti pana ajungeti la putere si dupa aceea va vanati prostiile ce le faceti intre voi. Pentru Timisoara nu ati facut niciodata nimic doar sa va plimbati pana la Bucuresti si inapoi degeaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.