Ponta: Oamenii aşteaptă lucruri bune de la PSD şi aliaţii UNPR, PC....

Ponta: Oamenii aşteaptă lucruri bune de la PSD şi aliaţii UNPR, PC. Poate o da Dumnezeu, şi de la PNL

1
DISTRIBUIȚI

Victor-Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, în debutul şedinţei BPN a PSD, la care presa a avut accces, că oamenii aşteaptă lucruri bune de la PSD şi de la aliaţii UNPR şi PC, el adăugând: „Poate o da Dumnezeu, şi de la PNL”.  „Restul lucrurilor, să ştiţi că oamenii le aşteaptă de la PSD şi de la aliaţii noştri, de la UNPR, de la PC.


Poate o da Dumnezeu, şi de la PNL. Dar de la noi le aşteaptă lucrurile bune şi noi avem datoria să ne ocupăm de ce vor oamenii”, a spus Ponta, scrie Mediafax.

El a arătat că social-democraţii trebuie să fie pregătiţi şi să îşi facă datoria faţă de oameni în ceea ce priveşte Legea bugetului de stat pe 2014, unde trebuie să se vadă dacă „sabotajul” preşedintelui Traian Băsescu va urma „linia binecunoscută”. „Azi avem câteva lucruri importante pe care trebuie să le discutăm pentru finalul de an şi evident pentru pregătirea anulul viitor: vedem Legea bugetului de stat, în mod sigur va fi cea mai improtantă pentru că ţara are nevoie de buget şi o să vedem exact dacă sabotajul preşedintelui va merge în lina binecunoscută. Noi trebuie să fim pregătiţi şi să ne facem treaba faţă de oameni”, a spus Ponta. „În al doilea rând, haideţi să vedem pentru anul viitor să continuăm lucrurile bune: oamenii au nevoie de pensii, de salarii, de investiţii”, a adăugat premierul.

1 COMENTARIU

  1. Bravo PSD,asa imi place dati-le prin gura acestor papagali de romani,asa merita tara asta de oameni prosti,au murit oameni la revolutia lui Iliescu si romanii ce sa vezi aduc la putere tot comunistii,le da la muuuu la liberali le mai ia si niste parlamentari si asa gata treaba,hai PSD rupe tot…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.