În prag de an nou, primarul Robu lansează un alt sondaj pe...

În prag de an nou, primarul Robu lansează un alt sondaj pe Facebook. Vezi care este tema

16
DISTRIBUIȚI

robu

Primarul Nicolae Robu refuză să intre în concediu de sărbători . Astăzi, edilul şef a postat o nouă consultare pe pagina sa de Facebook. De data acesta tema aleasă a fost modernizarea bulevardului Regele Carol I, despre a cărui organizare edilul a comentat că este nefuncţională. Altfel, primarul „a pus apa la fiert” pentru modernizarea bulevardului, nu oricum ci cu bani europeni. „Vă supun atenţiei modernizarea acestui bulevard prin: (i) mutarea liniilor de tramvai pe mijloc, (ii) amenajarea a câte două benzi carosabile pe sens de o parte şi de alta a liniilor de tramvai repoziţionate, (iii) amenajarea de locuri de parcare la 45 de grade pe ambele părţi, între trotuar şi carosabil, (iv) amenajarea de piste de bicicletă pe ambele părţi, la marginea dinspre parcări a trotuarelor, (5) amenajarea de căi pietonale pe ambele părţi, la marginea dinspre clădiri a trotuarelor, (6) plantarea / păstrarea a câte unui rând de copaci de tip ornamental, cu coronament care să nu mascheze clădirile istorice deosebit de frumoase, multe cu statut de monument, din zonă.


Proiectul ar urma sa fie implementat cu fonduri europene, pe exercitiul financiar al UE 2014-2020. Dacă agreati ideea, clicuiti Like, daca nu o agreati, postaţi ca şi comment textul „Dislike”, a scris Robu. Primele reacţii vizavi de ideea edilului au fost unele negative, cei mai mulţi oameni postând dislike.

 

16 COMENTARII

  1. Normal ca nu sunt deacord oamenii cu lucrarea propusa de primar, de ce ar fii…nu e mai simplu sa traiesti in epoca de piatra decat sa evoluezi. Suntem un popor de oameni incuiati la minte, isi bate capul degeaba Primarul Robu ca efectiv nu are cu cine

  2. Oricum e vai de capul lor celor care tot il critica pe primar.. ei eu ma tot certam cu ei cand vedeam ce critici au in ei la proiectele ptr Timisoara., daca nu face critici,, daca face.. iarasi critici.. nu mai inteleg mentalitatea multora dintre oameni.. sunteti vai de cpul vostru care va opuneti proiectelor si in a face cv in bn ptr oras.. deaceea se dezvolta orasul asta atit de greu.. proteste si critici la orice.. de la Prosti!

  3. Cu cainii vagabonzi care sfasie oameni in Timisoara cum ramane, domnule primar? Cati oameni trebuie sa mai sufere? Dumneavoastra ce parere aveti?

  4. De ce nu, nu stiu de ce se supara unii cand se propune a se face ceva util. Pe Bv. Carol chiar ar fi util sa se circule pe doua sesnsuri, mai ales ca este in apropierea pietii. Nu puten sa spunem ca nu ne supara ca sunt multe santiere in acelasi timp in oras, dar ce o sa mai zicem dupa ce vor fi gata. Exemplu pasajul de la studenit, centrul, si alte drumurti care pana in prezent s-au modernizat. Eu cel putim vad ca se mai face ceva pe vremea asta, nu ca pe vremea lui Ciuhandru. Sper ca in 2-3 ani Timisoara sa arate aflfel.

  5. Deh, o vorbă din bătrâni spune că prostul nu-i prost destul dacă nu e şi fudul… iar o alta cum că „doar prostul le ştie pe toate”… orice potrivire cu persoanele în viaţă şi în discuţie este pură coincidenţă…
    Gabriela B…. N-a fost sfâşiat ci atacat şi muşcat în multiple locuri. Şi n-a fost în Timişoara… câinii aceia nu sunt ai Timişoarei ci a onor SNCFR-ului Infrastructură pentru că tare cred că spaţiul respectiv este al CFR-ului şi nu al administraţiei locale.
    Mai mult, este interzisă traversarea liniilor de cale ferată.
    Şi degeaba îl întrebi aici pe domnu’ Robu că domnia sa e ocupat cu sondajele pe FB…

  6. Asta-i o glumă???
    În momentul de faţă, pe Bd. Regele Carol I (fost Bd. Tinereţii) există trotuare (reabilitate), liniile de tramvai sunt amplasate cam în mijloc, la marginea trotuarului a fost amenajata pista pentru biciclişti, exista o grămadă de locuri de parcare, carosabilul are 2 benzi pe sens – încă din mandatele lui Ciuhandu !!!
    Se desfiinţează spaţiile verzi?
    Nu are Primăria ce să facă cu banii (cofinanţarea dintr-un eventual proiect cu fonduri nerambursabile)? Nu sunt alte străzi şi bulevarde care trebuie reabilitate/modernizate? Au fost reabilitate clădirile frumoase din centrul istoric? Au fost reparate trotuarele din zona centrală a oraşului?
    Sau Bulevardul Regele Carol I nu este fostul Bulevard Tinereţii, pe care se află Casa de Cultură Studenţească şi Teatrul de Păpuşi?…
    Sau poate s-o fi schimbat bulevardul de când nu am mai trecut prin zonă…
    In epoca de piatra traiesc cei care nu gandesc si inghit orice prostie daca este spusa de cine-stie-cine (in epoca de piatra, oamenii inca nu prea gandeau).

  7. Bravo domnu` primar! „Modernizaţi” un bulevard care abia are 10 ani de când a fost reabilitat integral. Ce contează că „modernizarea” nu ar face decât să aducă nişte bani firmelor de partid pentru campaniile electorale din 2014, circulaţia în zonă nefiind afectată atât de amenajarea bulevardului în sine cât de capete (16 decembrie 1989 şi Iuliu Maniu) şi de calitatea slabă a asfaltului în intersecţia cu Bd. Dragalina. Pentru problemele adevărate(centură, gară, subpasaje) nu există interes real dar pentru cârpeli şi asfaltări iarna există. Sunt dezamăgit, atâtea proiecte şi nici măcar o autostradă suspendată? Păi se poate?!

  8. Acest,,STOIA,,..,tocmai s-a descris…El asa arata,asa gandeste….ce poti sa-i spui mai mult ???Oameni buni,am mai spus-o si-o repet…acest om este bine intentionat pentru Timisoara,nu ati avut asa un primar pana acum !Chiar ,ce nu este bine,sa se refaca un bulevard,care sa fie util,deschis traficului cu drum de acces spre piata ???Nu stiu ce sa mai cred despre unii,care parca instiga mereu doar in ideea de a nu fi de acord cu nimic !!!

  9. ” Domnule” Robu ! Lasa Bulv. Tineretii, IN PACE !! Termina dom’le ce ai inceput (68,5 Shantiere) si apoi lanseaza-te in alt shantier(amplu)! Orasul asta nu mai poate amintii nimic celor plecati si reveniti (pt. concediu, pt. o vizita)! Sa-i auzi spunand: ” Uite ,aici am facut asta,.. sau : ” aici am facut traznaia asta” !Tz-iaduci aminte – n-ai sa mai auzi vorbele astea spuse cu bucurie pe chipul oamenilor! De ce ? NU VOR REGASI nici o IMAGINE a Timisoarei care sa le aminteasca CEVA!! Totul va fi schimbat !!!( pardon, mai ramane apa Begai!)

  10. Fara sa fac parte din nici o aripa partizana, din consideratie fata de actuala amenajare ( din punctul meu de vedere, nefericit inspirata), cred ca este o idee buna sa se fluidizeze si aceasta zona a orasului ca o prelungire (desfasurare) coerenta si practica a perspectivei spre capatul pietei. Pentru ca este ilogic sa restrangi numarul benzilor de circulatie si sa reduci locurile de parcare (asa cum s-a intamplat in reamenajarea anterioara) intr-o perioada in care traficul si dificultatile de parcare au crescut. De asemenea, ar trebui ingustate trotuarele si inserate in ele piste de bicicele, eventual marite spatiile verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.