Primăria Timişoara „îşi declină responsabilitatea” în cazul bărbatului sfâşiat de câini. Vezi...

Primăria Timişoara „îşi declină responsabilitatea” în cazul bărbatului sfâşiat de câini. Vezi singurul lucru pe care şi-l reproşează municipalitatea

7
DISTRIBUIȚI

muscat caine

Primăria Timişoara a reacţionat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă la incidentul petrecut acum două zile în zona stadionului CFR când un bărbat a fost sfâşiat de câinii maidanezi şi a ajuns în stare gravă la spital. „În privinţa incidentului petrecut pe terenul privat al SNCFR Infrastructură, Primăria Municipiului Timişoara îşi declină responsabilitatea, neavând prerogative să acţioneze în afara domeniului public. Singura culpă imputabilă Primăriei Municipiului Timişoara este, în privinţa acestui incident, că nu a amendat SNCFR Infrastructură pentru ţinerea ilegitimă a acelor câini pe proprietatea sa.


Îi asigurăm pe cetăţenii Timişoarei că vom continua acţiunea în forţă pe domeniul public şi, dacă va fi cazul, vom face uz de forţă majoră intervenind -bineînţeles: cu respectarea Constituţiei şi a legilor în vigoare- şi pe anumite domenii private, acolo unde proprietarii se dovedesc iresponsabili şi creează pericole publice”, se arată în comunicatul semnat Primăria Municipiului Timişoara.

Se susţine de asemenea că ” pe străzile Municipiului Timişoara s-a aflat un număr îngrijorător de mare de câini fără stăpân, administraţia locală actuală a luat o serie de măsuri, care au îmbunătăţit radical situaţia, fără însă a reuşi rezolvarea completă a problemei. S-au realizat numeroase acţiuni de hingherit şi un mare număr de câini au fost sterilizaţi, exportaţi, adoptaţi în plan local si chiar eutanasiaţi. Toate aceste actiuni vor continua, iar firma de ecarisaj a fost înştiinţată de dl Primar că va fi supusă la penalităţi în funcţie de numărul câinilor găsiţi pe străzi de echipele mixte de inspecţie, PMT-Daniflor”.

7 COMENTARII

  1. Pai daca ne musca un caine in parc o sa spune primaria ca e treaba SC Horticultura SA, daca ne musca in parcarea de la Modex e responzabilitatea SC SDM SA ce incaseaza taxa de parcare, daca ne musca in statiile de transport in comun e responsabilitatea RATT …. primaria e responsabila doar daca va musca un caine in incinta sediului de pe CD Loga nr 1 si eventual daca acel caine nu a fost sterilizat. Daca e sterilizat e ca si cum v-ar musca un tantar. Cand e de bine raspunde direct primarul pe facebook, cand e de rau brusc aflam ca primaria are si un birou de relatii publice.

    • din Arad pe dracu. robu s-a nascu si crescut intr-un sat din jud. arad.
      ce stie taranu ce-i ala sofranu?! sa se spele cu el pe cap pensionarii timisoreni care l-au votat.

  2. mai nou cani din timisoara sant aruncati la sate in jurul timisoarei asa rezolva primaria timisoara aceasta problema ai arunca la marginea satelor!!!!

  3. Vai de mama noastra ca avem asa primari noi iam ales ca sunt loiali omului de rind dar amarnic neam inselat sunt toti corupti si numai la buzunarul lor se gindesc sa le dea dumnezeu si lor ce a patit omul asta pe nume Aurel .Problema este ca mai trebuie o revolutie sai dam jos pe toti corupti din tara asta frumoasa si pe fiecare stilp agatat de la mic la mare ca nu le mai ajunge cit au furat ar mai fura dar ce ?? ma intreb cite dari vor mai baga sa le mai rotunjim veniturile .

  4. Va rog incercati sa va extindeti competenta si in asa zisele cartiere rezidentiale ale comunei Dumbravita, unde deasemenea nu este recomandat sa te plimbi pe JOS sau cu BICICLETA !!!

  5. Pe strada Randunelelor,de cativa ani este o haita de caini pe care-i hranesc doi locatari sociali cu resturi de gunoaie adunate de prin containere.Am sesizat Primaria de nenumarate ori pt.faptul ca seara nu poti sa treci pe strada fara sa fii atacat de haita.Copiii care se intorc seara de la scoala trebuie sa-i astepte parinti pt.a nu fi sfasiati de caini. Raspunsul firmei de ecarisaj a fost de cateva ori acelasi:”am actionat pe strada Randunelelor si am prins un caine rosiatic”,asta de fapt s-a intamplat acum un an de zile.DOMNILOR RESPONSABILI CU ACEASTA PROBLEMA spuneti-ne si noua locatarii din cartierul Fabric ,care circulam pe aceasta strada,cui trebuie sa ne adresam pt.a rezolva aceasta problema???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.