Robu dă vina pe juriștii nepricepuți din primărie pentru că a făcut...

Robu dă vina pe juriștii nepricepuți din primărie pentru că a făcut publică lista firmelor datornice. De ce s-a enervat din nou pe jurnaliști

0
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Gafa de săptămâna trecută când primarul Nicolae Robu a ieşit în faţa presei şi a făcut public un top al marilor companii care datorează bani municipalităţii, încălcând secretul fiscal şi oferind sume greşite s-ar putea transforma în veste bună pentru cel puţin o persoană. Întrebat dacă se gândeşte să îşi angajeze şi un consilier pe probleme juridice după ce nimeni din primărie nu a ştiut să îl sfătuiască în acest caz, Robu a evitat să dea un răspuns şi a spus că cei de la Juridic au mii de procese pe rol.


Legat de situaţia de săptămâna trecută, primarul a comentat că acolo a fost o scăpare, „domnul Bodo (n.r. – şeful Direcţiei Fiscale Adrian Bodo) cunoaşte Codul Fiscal fiindcă operează cu el şi din păcate niciun jurist din primărie nu mi-a sesizat că mai există încă o lege valabilă care nu numai că nu interzice să se facă cunoscute datoriile contribuabililor, dar chiar obligă autorităţile locale şi publice să facă publice datoriile contribuabililor”. Edilul şef Nicolae Robu s-a enervat pe jurnaliştii care au insistat pe tema firmelor şi a atenţionat „nu săriţi atât în apărarea firmelor care au datorii că nu s-a întâmplat nimic, au apărut pe listă că au datorii nu le-a tăiat nimeni capul, să îşi plătească datoriile şi gata”. Primarul a conchis că „unele firme şi-au cumpărat avocaţi- ziarişti”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.