Primarul Robu susţine că nu are nicio legătură cu papagalii din Parcul...

Primarul Robu susţine că nu are nicio legătură cu papagalii din Parcul Botanic, apărându-se după modelul Cioacă

6
DISTRIBUIȚI

robu kooo

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a reacţionat, astăzi, pe contul său de Facebook, la materialul „Povestea tristă a papagalilor lui Robu din Parcul Botanic. Cine au fost sponsorii proiectului eşuat” publicat, ieri, de PRESSALERT.ro. Explicaţiile au fost în stilu-i caracteristic – un amestec de jigniri, informaţii manipulatoare şi desigur nelipsitele autolaude. După ce se răfuieşte cu autoarea articolului pe care o numeşte ” o ziaristă consacrată de mult ca penibilă” şi ziarist cu ghilimele, Robu vine cu prima falsă dezminţire afirmând  „Primăria Timişoara, cu Robu ca primar, nu a cumpărat niciodată vreun papagal”. Încă din titlul articolului s-a spus că păsările au fost cumpărate cu sprijinul unor sponsorii, iar în articol au fost nominalizaţi o parte dintre ei. Unii sunt extrem de apropiaţi de edilul şef, atât de apropiaţi că merg şi în concedii împreună.

Deşi viceprimarul Dan Diaconu, subordonatul său de la Primăria Timişoara, dar şi la PNL, vorbea, în 2012, despre proiectul cu papagalii din Parcul Botanic, acum Nicolae Robu a susţinut că totul a fost o pură întâmplare şi că parcurile oraşului sunt locuri unde fiecare face ce vrea „papagalii care au apărut la un moment dat, prin 2012, în Parcul Botanic al Timişoarei au aparţinut unei persoane private, mare iubitor de păsări, neavând absolut nicio legătura cu primarul Nicolae Robu care, în paranteza fie spus, a aflat despre ei din mass media”.

Ignorând informaţiile din articol care vorbesc despre dispariţia ultimilor papagali anul acesta, după ce cei mai mulţi au murit iarna trecută, liberalul a încercat din nou să se victimizeze şi să întărească teoria sa privind oamenii răi care vor să-i distrugă imaginea.


Principala sa apărare a fost după modelul Cioacă, nu există cadavrul, vorbind despre el la persoana a treia – „dacă acei papagali au murit de frig -lucru greu de crezut câtă vreme nimeni nu a descoperit niciun cadavru-, asta s-a întamplat in iarna 2012-2013, nicidecum acum şi-atunci se pune întrebarea: despre ce ştire vorbim? Răspunsul e evident: despre una fabricată la comanda celor cărora realizările şi cota de apreciere din partea timişorenilor ale primarului Nicolae Robu le dau insomnii, nefăcându-le parte de linişte nici macar acum de sfinte sărbători”.

 

 

6 COMENTARII

  1. Articolul la care face referire Robu e de pe Evenimentul Zilei, dealtfel a si citat titlul, care nu era, nicidecum, de pe pressalert: „papagalii exotici ai primarului Robu au murit de frig”. Si probabil Robu are dreptate. A pune sau a prelua o stire fara sa o verifici, inseamna sa fii slab pregatit, Dragos…

  2. Voi, cei de la PressAlert duceti o campanie continua impotriva primarului actual dar de ce nu sunteti obiectivi asa cum ar fi normal pentru niște profesioniști care se respecta? Din doua in doua articole intalnesc numele „Robu” …si nimic nu este in sens pozitiv. Chiar nu a facut nimic bun omul asta? Hai sa facem o retrospectiva (cu bune si rele): fostul primar vs cel actual. Poate sunt subiectiv dar asa multe santiere ca in Timisoara nu am mai vazut decat in ultimii ani in Arad …vezi susținerea portocalie a primarului de acolo. Adevarul e ca nu ne place praful dar cui ii place sa isi zugraveasca casa? …insa rezultatul e important. Eu zic ca e important sa se faca ceva…parerea mea…proprie si personala

    • Ai dreptate se misca ceva in oras, dar proiectele pt majoritatea santierelor apartin fostului primar…

  3. Un articol scris prost…din nou…o politica editoriala partinitoare, care nu va permite sa va numiti jurnalisti, sunteti la nivelul „Cioaca” . Treaba voastra…

  4. Pt Jean: nu stiu cui aparțin proiectele dar pe noi ne intereseaza mai mult faptele…idei avem toți dar nu prea le punem in practica. Legat de fostul primar, imi amintesc de o emisiune tv in care Falca l-a pus pe al nostru la pământ. Ciuhandu se plângea ca nu primește fonduri pe vremea PDL iar Aradul primea…la care Falca l-a intrebat cate zeci de proiecte a depus ca Aradul depusese peste suta..raspunsul fostului nostru edil a fost o tăcere deplina.
    Nu vreau sa critic pe unii si sa laud pe alții, important e sa se faca ceva si in orașul nostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.