Afirmația surprinzătoare a lui Robu despre copacii tăiați în Soarelui

Afirmația surprinzătoare a lui Robu despre copacii tăiați în Soarelui

0
DISTRIBUIȚI

copaci_taiati1

Mulțumire totală față de felul în care se lucrează pe șantierele din Timișoara – acesta este sentimentul pe care primarul Nicolae Robu îl are atuni când vorbește despre vizitele sale de lucru.


Primarul a povestit astăzi că a fost pe șantierul de la Văcărescu 2, acolo unde până în dreptul clădirii din Piaţa Iosefin era deja turnat bitum şi se pietruia de zor şi partea a doua dinspre Bega. „Eu am cerut firmei care realizează proiectul să facă tot posibilul să toarne stratul acesta suport în toată piaţa până la lăsarea zăpezii. Avem toate premisele ca la primăvară, când vremea va permite, să reluăm lucrările, să finalizăm acest proiect şi să deschidem bulevardul Văcărescu până peste Bega”.

Robu a oferit detalii și despre lucrările de la piațeta din Soarelui și spune că se bucură că zona a fost pavată înainte de venirea ninsorii. Cu acceastă ocazie primarul a făcut și o mărturisire amuzantă, legată de copacii tăiați în Soarelui. „Acum sunt de trei ori cât au fost iniţial. Mai întâi am plantat, după aceea am tăiat. Lumea e linișită acum. Am prezentat cetăţenilor acolo cu simulări pe calculator, ca la conferințele științifice, cum o să arate zona și copacii când vor fi mari”. Primarul a povesitit că până și una din femeile care au protestat a fost mulțumită de felul în care va arăta zona, dar că mai apoi a depus o reclamație, cum că de pe copacii prea înalți pisicile maidaneze vor sări în casele oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.