Robu se laudă cu un an bun și are planuri mărețe pentru...

Robu se laudă cu un an bun și are planuri mărețe pentru cartierul său. Care este a doua zonă norocoasă în 2014

5
DISTRIBUIȚI
robu masina michelangelo
Primarul a fost întâiul șofer al orașului care a mers cu mașina pe porțiunea inaugurată la pasajul Michelangelo, marele său proiect în 2013

Discret la primărie, extrem de deschis la PNL Timiş.


Aceasta este strategia pe care a aplicat-o primarul Nicolae Robu privind prezentarea raportului său de activitate pentru anul 2013. „A fost un an foarte bun pentru că, pe de o parte, am reuşit semnarea unui număr important de contracte de finanţare pe fonduri europene, dar şi pentru că am reuşit demararea implementării pe teren a unui număr foarte mare de proiecte”, a spus acesta la ultima conferință de presă. Detaliile despre străzi nu au lipsit din discuţie. Obişnuit să ducă zi de zi junaliştii pe teren pentru a vedea asfaltări de cel mult 2 km,  Robu a  povestit despre planurile sale pentru anul 2014, promiţând că va continua campania de asfaltări pe toate străzile, primarul s-a referit şi la Michelagelo. „Avem obligaţia să punem în valoare potenţialul oraşului şi să îi asigurăm o infrastructură pe măsura cerinţelor actuale. Subpasajul Michelagelo este în fază avansată de realizare şi am încredere în faptul că el va fi realizat în termenul stabilit deja prin contract. Mai mult, Robu spune că două proiecte cheie pentru dezvoltarea oraşului vor fi finalizate anul viitor. Astfel, primarul consideră că reabilitarea cartierului  în care locuieşte, dar şi a zonei Buziaşului, sunt proiecte vitale pentru oraş.  Trotuar, piste de biciclete, locuri de parcare, spaţii verzi, noi locuri de joacă penttu copii sunt doar câteva din cele promise de Robu care a spus că  nu va renunţa la regim turbo.

5 COMENTARII

  1. dragi cetateni, eu nu sunt de mult in tm si am prins doar 2 ani cu domnul ciuhandru, dar eu in afara de Brancoveanu nu am vazut nimic sa miste. Nu stiu de ce asa multa lume il critica pe Robu, sunt convins ca nici el nu e usa de biserica, dar mie unul imi plac proiectele lui si se pare ca nu sunt doar pe hartie. Balcescu arata mult mai bine, in Unirii vad tot mai multe cladiri renovate. Pasajul o sa fluidizeze traficul… mi se par lucruri bune. As prefera sa se insiste pe asfaltari ca sunt jalnice strazile si sa lase proiecte gen metrou pentru alta data ca nu e necesar.

  2. Da multumim PRIMARULUI ROBU ca putem sa ne plimbam prin parcurile centrale din Timisoara fara …………………..CIORII

    BRAVO , BRAVO, BRAVO.

  3. Am primit asigurari inainte de alegeri de la USL,ca viitorul cartier de locuinte reabilitat,va fi zona de blocuri Odobescu si str.Romulus…Atat trotuare cat si drumuri asfaltate…Sa vedem daca se vor tine de cuvant,in caz contrar,ne vedem iar la alegeri…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.