Şefii Poliţiei Lugoj, „mângâiaţi” după scandalul cu împuşcături între clanurile ţigăneşti. Vezi...

Şefii Poliţiei Lugoj, „mângâiaţi” după scandalul cu împuşcături între clanurile ţigăneşti. Vezi cum a pus batista pe ţambal comandatul Poliţiei Timiş

2
DISTRIBUIȚI

claudiu chebici

Ancheta internă declanşată de conducerea Poliţiei Timiş după scandalul între două clanuri ţigăneşti din Lugoj s-a terminat cu nişte sancţiuni lejere, comisarul şef Sorin Muntean preferând să nu schimbe niciun şef din fieful pesedist. Vă reamintim că membrii clanului “Viscol” au atacat cu focuri de pistol pe cei din clanul Mihai pentru o datorie mai veche, un bărbat ajungând să aibă răni prin împușcare la ambele picioare. Ancheta internă a scos la iveală faptul că polițiștii de acolo nu au luat nicun fel de măsuri pentru a preveni incidentul și nici nu au cules informații de interes operativ despre cele două clanuri.


Din această cauză, conducerea Poliției Timiș a dispus, în august, cercetarea prealabilă a comisarul-șef Claudiu Chebici, șeful Poliției Municipiului Lugoj, adjunctul acestuia, comisarul şef Dragoş Tonenchi și șefii birourilor de Investigații Criminale și Ordine Publică, precum și un ofițer din cadrul BIC Lugoj pentru neglijență manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a ordinelor primite de la superiori.

Poliţia Timiş a anunţat astăzi, la solicitarea PRESSALERT.ro, că „în urma cercetării prealabile, şeful IPJ Timiş a dispus aplicarea sancţiunii disciplinare de diminuare a drepturilor salariale cu 5% pe o perioadă de trei luni, în cazul şeful Poliţiei Lugoj, în cazul adjunctului şefului Poliţiei Timiş sancţiunea constând în mustrare scrisă. Ceilalţi trei ofiţeri au fost doar atenţionaţi”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.