Sondajul de opinie pe care Robu nu a mai vrut să-l vadă...

Sondajul de opinie pe care Robu nu a mai vrut să-l vadă pe site-ul său: ce l-a făcut pe primar să-l șteargă

5
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2013-12-04 at 9.55.12 PM

”Cum apreciați activitatea primarului Nicolae Robu în primul an de mandat?”. De la foarte bine în sus – și-ar fi dorit cel nominalizat, iar dacă nu a fost să fie, a scos sondajul de opinie de pe pagina de internet.

Zilele trecute pe pagina de internet a primarului Timișoarei, www.nicolaerobu.ro, se găsea încă sondajul de opinie prin care acesta le cerea concetățenilor, foștilor  și actualilor studenți să îi aprecieze prestația de primar. Votanții (care probabil vor fi numiți de edil ”răuvoitori”) s-au văzut în fața unei liste din care ultimul calificativ pe scara valorică era „slab”.


Ei au trebuit să aleagă între patru variante de apreciere a activității mandatului lui Robu: ”foarte bună”, ”bună”, ”slabă” și ”este prea devreme pentru evaluare”. Peste 1.000 de cetățeni au votat activitatea primarului drept ”slabă”, până miercuri seara. Vreo 600 au spus că e vorba de o prestație excelentă.

Screen Shot 2013-12-04 at 9.55.21 PM

Rușinat pesemne de rezultatul dezastruos al sondajului, care nu îl aplauda în proporție covârșitoare, zilele trecute edilul-șef s-a grăbit să scoată sondajul de pe pagina sa. Acesta nu se regăsește printre celelalte sondaje de la secțiunea dedicată lor de pe nicolaerobu.ro. Anticipând măsura, vă arătăm dovada. Vă reamintim că Robu a susținut, nu odată, că se bazează pe suportul a 80 % dintre timișoreni.

 

 

 

5 COMENTARII

  1. Presa asta e pornita rau pe Robu… Sunteti pecum niste cocalari… SUBIECTIVI 24/7… Sunteti niste BULANGII… Si cand ne intalnim pe strada am sa vi-o spun si personal!!! Hai sictir…

  2. L-a scos cand au inceput sa curga voturile negative. Tipic pt politicianul roman.
    Acum sa vezi ca-l modifica, si orice votezi va iesi pozitiv. :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.